Μάνα άφησε για λίγο μόνο του στο αμάξι το τριών ετών κοριτσάκι της και δείτε τι έγινε…

Μάνα άφησε για λίγο μόνο του στο αμάξι το τριών ετών κοριτσάκι της και δείτε τι έγινε…

Μία μητέρα κατηγορεί τον εαυτό της για το θάνατο της 2 ετών κόρης της. Το κορίτσι πέθανε αφότου παγιδεύτηκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο κύλησε και έπεσε σε ορμητικό ποταμό.

Η μικρή Kiara Moore πνίγηκε στον ποταμό Teifi, στο Cardigan της Ουαλίας, όταν η μητέρα της, η 25χρονη Kim Rowlands, την άφησε στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που αγόρασε και πετάχτηκε στην υπαίθρια επιχείρηση που διατηρεί με το σύντροφό της.

Όταν επέστρεψε είδε ότι το αυτοκίνητό της έλειπε και φοβόταν ότι είχε κλαπεί, πριν καταλάβει ότι είχε κυλίσει στο νερό μαζί με το αγγελούδι της.

Το μικρό παιδί βγήκε αργότερα από το ποτάμι με τη βοήθεια δυτών μετά από μια ξέφρενη αστυνομική έρευνα, η οποία αρχικά έγινε για ένα «κλεμμένο» αυτοκίνητο.

Η μητέρα της Kiara έγραψε στο Facebook σήμερα: “Δυστυχώς χθες το όμορφο κοριτσάκι μου πέθανε! Λόγω της δικής μου βλακείας, θα πρέπει να ζήσω με την ενοχή για το υπόλοιπο της ζωής μου!”

“Η μαμά σου αγαπάει κοριτσάκι μου, λυπάμαι τόσο πολύ!”

Μετά από μια αναζήτηση στο ποτάμι και στους δρόμους γύρω από το κάστρο Cardigan, η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο βυθισμένο στον ποταμό Teifi. Η Kiara, η οποία θα γινόταν τριών ετών την επόμενη εβδομάδα, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε λίγο αργότερα.

Ο πατέρας της, Jet Moore, επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κύλισε στον ποταμό έξω από την υπαίθρια επιχείρησή του.

“Η σύντροφός μου σταμάτησε να πάρει κάποια χρήματα. Όταν πήγε προς το αυτοκίνητο, διαπίστωσε ότι το όχημά της έλειπε. Κοίταξε στον ποταμό και δεν είχε δει τίποτα. Έτσι, πιστεύαμε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί.”

“Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο λίγο αργότερα και κάλεσε δύτες να τραβήξουν έξω το παιδί.”

“Προσπάθησαν να την σώσουν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όλοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.”

Πηγή

Ειδήσεις