Συνέντευξη της Νατάσας Σκαφιδά

Συνέντευξη της Νατάσας Σκαφιδά

Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι από φωτογράφιση της οικογένειας στο περιοδικό Hello!

Η Νατάσα Σκαφιδά είναι μια νέα, όμορφη, δημιουργική και δραστήρια γυναίκα και μανούλα της μικρής Κατερινούλας Βαρδή. Μεγάλωσε στον Άλιμο και έχει τελειώσει λογιστική. Είναι η γυναίκα του αγαπημένου τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή και συνδημιουργός του 2mamas.

Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε θα γνωρίσετε την τρυφερή πλευρά της, αυτή της μαμάς και θα μάθετε πρώτοι για το νέο εγχείρημά της που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες το 2mamas.

W.M. Πως είναι για εσάς να είστε Working Mom; Εύκολο; Δύσκολο; Νιώθετε ενοχές ότι παραμελείτε το παιδάκι σας όπως οι περισσότερες Working Moms ή νιώθετε ότι συνδυάζετε αρμονικά δουλειά και παιδί;

Η αλήθεια είναι πως working moms θεωρούμαστε όλες οι μανούλες, γιατί το να μεγαλώνεις ένα παιδάκι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο!

Εγώ προσωπικά επέλεξα τα δύο πρώτα χρόνια σχεδόν της μικρούλας μας ,να τα περάσω αποκλειστικά μαζί της, με τη βοήθεια φυσικά του άντρα μου και της μητέρας μου, που μου ήταν πολύτιμη και τώρα ετοιμάζομαι να γίνω μια working mom με την κυριολεκτική έννοια!

Πιστεύω πως μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο, δουλειά και παιδί!

W.M. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας από τότε που γίνατε μαμά;

Η ζωή σου όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει στο 100%, έχεις άλλες προτεραιότητες άλλες έννοιες, ένα παιδί απαιτεί 24 ώρες το 24ωρο ψυχή και σώμα, οπότε, ναι αλλάζει η ζωή σου κατά πολύ!

Βέβαια εγώ ανήκω στην κατηγορία που προσπαθώ να έχω ένα πρόγραμμα στην κορούλα μας το οποίο να συμβαδίζει με το δικό μας, γιατί εάν δεν είναι καλά οι γονείς δεν είναι ούτε και τα παιδάκια μας καλά!

W.M. Πως δημιουργήθηκε το 2mamas;

Όπως σας ανέφερα πιο πάνω, εγώ αυτά τα πρώτα δύο χρόνια της μικρής μας Κατερινούλας, επέλεξα να τα περάσω μαζί της και να μην λείπω από το σπίτι, είναι μία πολύ όμορφη περίοδος της ζωής μου γιατί την χαίρομαι όλη την ημέρα, όμως επειδή η ρουτίνα της καθημερινότητας είχε αρχίσει να μου χτυπάει την πόρτα ήθελα να βρω έναν τρόπο να ασχοληθώ με κάτι λίγο διαφορετικό έτσι ώστε να ξεφεύγει λίγο το μυαλό, αλλά χωρίς να χρειάζεται να λείπω απαραίτητα από το σπίτι και την οικογένειά μου πολλές ώρες, έτσι λοιπόν μαζί με μία φίλη μου, με την οποία κατά κάποιο τρόπο έχουμε και συγγένεια, γιατί είναι η γυναικά του ξαδέρφου του άντρα μου, η οποία είναι και αυτή μανούλα, μας ήρθε μία πολύ όμορφη ιδέα, η οποία δημιουργήθηκε από την έμπνευση που μας έδωσε η νέα μας ζωή με τα παιδιά, από την αγάπη μας γι’ αυτά αλλά και από την αγάπη μας για τη μόδα και το στιλ, η περιποιημένη εικόνα μιας γυναίκας συμβάλει στην καλή και ανεβασμένη διάθεση! Αυτό το έχουν ανάγκη όλες οι γυναίκες αλλά οι μαμάδες λίγο περισσότερο γιατί οι ασχολίες και οι ευθύνες τους είναι πολλές και ο χρόνος περιορισμένος!

W.M. Τι ακριβώς μπορούν να αναζητήσουν οι μαμάδες στο 2mamas και πείτε μας λίγα λόγια για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Οι μανούλες στο 2mamas μπορούν να βρουν ρουχαλάκια για τις ίδιες και για τα παιδάκια τους, τα οποία θα είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη για τα μικρά μας αγγελούδια, αρχικά θα ξεκινήσουμε για μαμά και κοριτσάκι αλλά στα πλάνα μας είναι αργότερα να φτιάξουμε κι άλλα πράγματα, για αγοράκια αλλά και για μέλλουσες μαμάδες.. και ποιος ξέρει ίσως να μην αφήσουμε και τους μπαμπάδες παραπονεμένους!!!

     

W.M. Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Αν και μου αρέσει πολύ να κάνω σχέδια για το μέλλον, αποφεύγω να το κάνω γιατί αν κάτι πάει στραβά στεναχωριέμαι, οπότε απλά εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και μία καλή αρχή σε αυτό το όμορφο ξεκίνημα που θα κάνουμε!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Συνεντεύξεις