Πως θα κάνετε χαρούμενα τα παιδάκια σας με το πιο τέλειο δώρο;

Πως θα κάνετε χαρούμενα τα παιδάκια σας με το πιο τέλειο δώρο;

Πως θα κάνετε χαρούμενα τα παιδάκια σας με μία απλή κίνηση; Χαρίζοντας τους το φανταστικό Air Patroller του αγαπημένου τους παιδικού σίριαλ Paw Patrol.
Τα δικά μου παιδιά όπως φαντάζομαι και τα δικά σας λατρεύουν τα Paw Patrol το σίριαλ του Nickelodeon και συχνά ακούμε στο σπίτι μας την ατάκα “Κουταβάκια σε δράση”. Όταν λοιπόν ένα μεσημέρι γυρίζοντας από το σχολείο το αντίκρισαν χοροπηδούσαν από τη χαρά τους και ξεχύθηκαν σε ανελέητο παιχνίδι!

Πόσες ώρες απασχολήθηκαν και οι δύο δεν το χωρούσε το μυαλό μου και δεν το αποχωρίζονται από εκείνη τη μέρα. Τα φώτα και οι ήχοι κάνουν το παιχνίδι τους ακόμα πιο συναρπαστικό.

Τώρα μπορείτε να πετάξετε με τη βοήθεια του νέου Air Patroller με δύο μοναδικούς τρόπους. Με τις περιστρεφόμενες προπέλες, το Air Patroller μετατρέπεται εύκολα από ελικόπτερο σε αεροπλάνο! Και για πρόσθετη περιπέτεια, το Air Patroller έχει πραγματικά φώτα και ήχους πτήσης που σας συνοδεύουν σε όλες τις αποστολές σας. Μπορείτε να χωρέσετε έως δύο φιγούρες στο πιλοτήριο και τέσσερις στο χώρο αποσκευών (το σετ περιέχει 1 φιγούρα). Όταν ολοκληρώσετε την αποστολή, μπορείτε να προσγειώσετε το Air Patroller με τους πραγματικούς του τροχούς ή να το μεταμορφώσετε σε ελικόπτερο για μια τέλεια προσγείωση στο πάνω μέρος του οχήματος Paw Patroller Jungle.

Και μην ξεχνάτε ότι τρέχει διαγωνισμός και στο facebook του Working Moms και στο Instagram που δυο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν ένα από τα αγαπημένα αεροπλανάκια του Paw Patrol.

Κάντε κλικ στα παραπάνω links για να πάρετε μέρος και να κάνετε και τα δικά σας παιδάκια ευτυχισμένα!!

Kεντρική διάθεση Giochi Preziosi.

Οι προτάσεις μας