Kερδίστε μια φανταστική σκηνή από το Teepees & Crafties

Kερδίστε μια φανταστική σκηνή από το Teepees & Crafties

Το Working Moms σε συνεργασία με το Teepees&Crafties χαρίζει σε μία τυχερή μανούλα ή μπαμπά αυτή την πανέμορφη σκηνούλα με γκρι μεγάλα αστέρια και διάσταση 1 μέτρο/πλευρά και 1.85 ύψος, παράθυρο στην δεξιά πλευρά της, κορδελάκια που διακοσμούν όμορφα το δέσιμο των ξύλων ή σημαιάκια και ρελάκι της επιλογής σας σ’ όλα τα τελειώματα.

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Teepees&Crafties
2) Κάντε like στη σελίδα μας Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο πόσα παιδάκια θα παίζουν στη σκηνή αν την κερδίσετε και γίνετε μέλος και της ομάδας μας: https://www.facebook.com/groups/workingmomsblog/
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:
https://workingmoms.gr/2018/02/kerdiste-mia-fantastiki-skini-apo-to-teepes-crafties/

Aκολουθήστε με https://www.instagram.com/workingmoms.gr/ και https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20/3/2018 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμό μας και το e-mail σας:

    Σχετικά με το Teepes & Crafties από τη δημιουργό του:

    Πίσω από την εταιρεία Τeepees & Crafties “κρύβεται” μια μανούλα, η οποία πριν περίπου 4 χρόνια κατασκεύασε μια κρυψώνα ή όπως την αποκαλούσε «φωλίτσα» για τον γιο της.

    Η μανούλα αυτή ήμουν εγώ, βλέπετε ανέκαθεν τον παρατηρούσα να ψάχνει τον δικό του μοναδικό, ιδιαίτερο χώρο μέσα στο σπίτι, κάτω από το τραπέζι, το τραπεζομάντηλο, πίσω από κουρτίνες, ανάμεσα σε μαξιλάρια…  Ο μικρός μου ξετρελάθηκε! Και εγώ μαζί του! Περνούσαμε ατελείωτες ώρες παρέα, διαβάζαμε παραμύθια, παίζαμε, ζωγραφίζαμε, τραγουδούσαμε, τρώγαμε και κοιμόμασταν. Κάναμε τα πάντα μέσα στη σκηνούλα του. Μετά από λίγο καιρό, μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω τρις σκηνούλες και να τις ανεβάσω σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για χειροτεχνίες. Εξάλλου είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου καθώς μόλις είχα φύγει από την προηγούμενη δουλειά μου.

    Υπήρξε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση και τότε κατάλαβα ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με αυτό. Η απήχηση και η αγάπη του κόσμου για αυτό που κάνω είναι μεγάλη με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να στέλνω τις σκηνούλες μου παντού στην Ελλάδα καθώς και εξωτερικό.

    Οι παιδικές σκηνούλες teepees&crafties είναι όλες χειροποίητες με προσοχή, αγάπη και φαντασία και προσαρμοσμένες στις προσωπικές προτιμήσεις σας. Με χαρούμενα χρώματα και σχέδια όπως αστέρια, ζιγκ ζαγκ, πουά και ριγέ σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και σε πιο έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμημένα με τρέσες, κρόσσια, πον πον και δαντέλες δημιουργούμε ένα ιδανικό μέρος παιχνιδιού για τα παιδιά. Τα υλικά μας, εκ ολοκλήρου φυσικά χωρίς περιττή χημική επεξεργασία αποτελούνται από ξύλα η μπαμπού και βαμβακερά υφάσματα κατά την πλειοψηφία τους.
    Οι σκηνές teepees&crafties με τον λειτουργικό σχεδιασμό τους είναι πολύ σταθερές και ασφαλείς για τα παιδιά. Υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις και συναρμολογούνται με ευκολία. Η εταιρία μας διαθέτει και υπέροχα χαλάκια στις διαστάσεις των σκηνών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

    Εύη Ευαγγέλου

    Διαγωνισμοί