Διαγωνισμός βιολογικών προϊόντων Anne Geddes Cosmetics

Διαγωνισμός βιολογικών προϊόντων Anne Geddes Cosmetics

To Working Moms σε συνεργασία με την Anne Geddes Cosmetics κάνει δώρο σε μια τυχερή μανούλα ένα σετ βιολογικών προϊόντων για το μωρό της που αποτελείται από μια προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας και ένα παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και πρωτεΐνης ρυζιού.

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Anne Geddes Cosmetics Greece
2) Κάντε like στη σελίδα μας Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο πόσο χρονών είναι το παιδάκι σας και γίνετε μέλος και της ομάδας μας: https://www.facebook.com/groups/workingmomsblog/
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:

Διαγωνισμός βιολογικών προϊόντων Anne Geddes Cosmetics

Aκολουθήστε με https://www.instagram.com/workingmoms.gr/και https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20/3/2018 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμό μας και το e-mail σας:

    Βιολογικό παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο

    Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο της σειράς ANNE GEDDES αποτελείται από καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και πρωτεΐνης ρυζιού. Είναι εμπλουτισμένο με αλόη,δίνοντας επιπλέον προστασία και ενυδάτωση.Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες ή για επιδερμίδες με ατοπική τάση.

    Xρήση: Απλώστε μια ποσότητα στο χέρι σας και πλύνετε απαλά τα μαλλιά και το σώμα του μωρού σας. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Για ολοκληρωμένη φροντίδα χρησιμοποιήστε μετά το μπάνιο την Soothing Facial and Body Cream Anne Geddes ή το cuddling massage oil.

    BIO Προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας

    Η BIO Προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας της ANNE GEDDES είναι αδιάβροχη και απαραίτητη για την αλλαγή της πάνας του μωρού σας. Καταπραΰνει άμεσα τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, χάρη στο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας, Παράλληλα το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει και προλαμβάνει τα συμπτώματα αφυδάτωσης και συγκαμάτων.Επιπλέον, περιέχει 10% ψευδάργυρο για να προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας στην περιοχή της πάνας, παρέχοντας ένα φυσικό εμπόδιο που προφυλάσσει από την υγρασία και τις μολύνσεις.

    Χρήση:Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα.Απλώστε σχολαστικά στην μηρογεννητική περιοχή του μωρό σας την προστατευτική κρέμα και στην συνέχεια ασφαλίστε με καθαρή πάνα.

    www.pure-pharma.gr

    Διαγωνισμοί