Βιβλιοπροτάσεις για μαγικά Χριστούγεννα

Βιβλιοπροτάσεις για μαγικά Χριστούγεννα

Η αγαπημένη εποχή όλου του χρόνου έφτασε και εμείς σας προτείνουμε βιβλία για να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με τα παιδιά σας, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων

Η γνωστή παρέα, τα Φυλλαράκια, παίζουν και περνούν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να εμπλέξει τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική διαδικασία μάθησης και ψυχαγωγίας. Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μειας παρέας φίλων και μέσα από μια πρωτότυπη περιπέτεια γνωρίζει τα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αναπτύσσει γλωσσικές και λογικομαθηματικές δεξιότητες.
Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλά ανοιχτά φύλλα εμπέδωσης, τα οποία επιδέχονται περισσότερες από μια σωστές απαντήσεις καλλιεργώντας τη σκέψη, την κρίση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Ζήστε αξέχαστες γιορτινές στιγμές παρέα με τα Φυλλαράκια!

Γράμματα από τον Αϊ-Βασίλη

Η τελευταία νύχτα του χρόνου έχει φτάσει και ο Αϊ-Βασίλης βρίσκεται στη μεγάλη του αποστολή. Όλα πηγαίνουν περίφημα. Όμως, πριν παραδώσει και τα τελευταία δώρα, ένα ατύχημα στον ουρανό φέρνει τα πάνω κάτω!
Και τώρα; Τι γίνεται με τα παιδιά που τον περιμένουν; Τι γίνεται και με εκείνα που ποτέ δεν τον περίμεναν; Τι συμβαίνει και είναι όλα χαρούμενα το πρωί; Νοιάζεται κανείς στ’ αλήθεια για το δώρο του Αϊ-Βασίλη;

Μπορείτε να τα βρείτε σ’ όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.metaixmio.gr.

Βιβλία Χριστούγεννα