Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αχινούς!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αχινούς!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και έχουν πάρει φωτιά τα στολίδια, τα φωτάκια κιόλα τα σχετικά…

Αν είσαι φαν της minimal διακόσμησης και ζεις κοντά στην θάλασσα αυτή η ιδέα θα σε συναρπάσει.

1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από αχινούς

Υπέροχο! Ένα «άλλο» χριστουγεννιάτικο δεντράκι με εμφανείς μεσογειακές νότες! Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να έχεις στη διάθεση σου κελύφη αχινών σε διάφορα μεγέθη. Τοποθετείς το ένα πάνω στο άλλο, κολλάς με μια κόλλα κι έτοιμο! Αν έχεις κι έναν αστερία για την κορυφή τότε το αποτέλεσμα είναι άψογο! Απλό, λιτό κι απέριττο όμως… τόσο εντυπωσιακό!

2. Χιονάνθρωπος από αχινούς

Με την ίδια απλότητα μας εντυπωσιάζει κι ο χιονάνθρωπος! Χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή αλλά είναι εξίσου εύκολος στην κατασκευή του. Κελύφη αχινών για το σώμα (το οποίο μπορείς να βάψεις λευκό), κοχυλάκι για σκουφάκι, αστερίας για τα πόδια, ξυλάκια για τα χέρια και σπάγκος για το κασκόλ. Για τα μάτια, τη μύτη και τα κουμπιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρές πετρούλες. Εναλλακτικά, μπορείς να τα βάψεις με χρώμα. Άλλωστε δεν σε περιορίζει κανείς. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και μπορεί να βρεις κι άλλες λύσεις.

Αν βρίσκεσαι κοντά στη θάλασσα, μην περιορίζεσαι! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κοχύλια, αστερίες και αχινούς για στολίδια στο δέντρο ή το καραβάκι σου, στεφάνια με γιρλάντες και κοχύλια και ό,τι κατεβάσει ο νους σου!

πηγή: svourabox.gr

H μετάφραση και η επιμέλεια της κατασκευής έγινε από το The CraftMade Club.
Αν είστε λάτρεις των κατασκευών και των χειροποίητων δημιουργιών μπείτε και στην ομάδα του The CraftMade club.

DIY Χριστούγεννα