Το συναρπαστικό μας ταξίδι στους “Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά”

Το συναρπαστικό μας ταξίδι στους “Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά”

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους του εθνικού μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά ξεκίνησε. Κάθε σταθμός και μία έκπληξη! Κάθε βήμα και μια αναπάντεχη περιπέτεια!
Σας καλούμε να ταξιδέψετε στην πολύχρωμη παραμυθοπεριπέτεια στους “Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά”, μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στα παιδιά σας. Η καλύτερη πρόταση για οικογενειακή έξοδο!

Πριν λίγες μέρες είχαμε την χαρά να ταξιδέψουμε στην παραμυθοχώρα του μεγαλύτερου Έλληνα παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά! Τα παιδιά μαγεύτηκαν και εμείς οι γονείς γίναμε και πάλι παιδιά, πιστέψτε με είναι κάτι που είχαμε μεγάλη ανάγκη. Οι γονείς είμαστε μονίμως φορτισμένοι και κουρασμένοι από την έντονη καθημερινότητά μας και μία έξοδος σαν και αυτή μας χαλάρωσε και ξανά γίναμε πάλι παιδιά και εννοείται μας έφερε ακόμα πιο κοντά με τα παιδιά μας.

Επιβιβαστήκαμε μαζί με τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη μου στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, απολαύσαμε μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, ακούσαμε συναρπαστικές και μαγικές ιστορίες, λύσαμε αξεδιάλυτα μυστήρια και αψηφήσαμε τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που έστηνε σε κάθε μας βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Μια ενθουσιώδης παρέα εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και εμψυχωτών αναλαμβάνουν τον ρόλο των ξεναγών, ζωντανεύουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων του Έλληνα Άντερσεν και προσφέρουν μέσα από παιχνίδια, δράσεις, γρίφους, χορό, δώρα, τραγούδι και περιπέτεια, μια απόλυτα διαδραστική εμπειρία υψηλής αισθητικής.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», είναι ένα θεματικό πάρκο που καταφέρνει να ταξιδέψει τους επισκέπτες του στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Κάθε σταθμός και μία έκπληξη! Κάθε βήμα και μια αναπάντεχη περιπέτεια! Από το μυστικό εργαστήρι του Φραγκίσκου του φραγκόσυκου, του περιβόητου εφευρέτη της Φρουτοπίας που με το μυστικό του όπλο αφαιρεί το μανά από τους μανάβηδες και τους μεταμορφώνει σε βίδες, στο ευωδιαστό, αλλά ευάλωτο λουλουδένιο σπιτάκι που χτίζουν τα τρία μικρά λυκάκια! Από το στοιχειωμένο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας που κλέβει φωνές παιδιών που τραγουδάνε τα κάλαντα και τις φυλακίζει σε μπαλόνια, στο μυθικό ζαχαροπλαστείο του Λιχουδιστάν, όπου ο κύριος Ζαχαρίας συναντάει την κυρία Γλυκερία και της προσφέρει ένα μπακλαβαδάκι με μέλι από χρυσάνθεμα! Από το απίθανο τσίρκο του Μανόλη με το θαυμαστό γιγάντιο σαλιγκάρι του ουράνιου τόξου, στο μυστηριώδες μέγαρο της ∆όνας Τερηδόνας που φυλακίζει τη μικρή Λουκία επειδή έχει χαμόγελο ομορφότερο από το δικό της!

Ξανά ζωντανέψαμε τα αγαπημένα μας παραμύθια που ήδη έχουμε διαβάσει και ταξιδέψαμε σε κόσμους μαγικούς με νέα παραμύθια που πρώτη φορά ακούσαμε. Μπορείτε να το επισκεφτείτε με τα παιδάκια σας από 2 έως 10 ετών, αν και είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστούν και τα μεγαλύτερα. Στα δικά μου παιδιά τους διαβάζω παραμύθια από 1 χρονών, είναι τρόπος ζωής, η καθημερινότητά μας, η αγαπημένη μας συνήθεια και η λατρεμένη μας παρέα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς παραμύθια και εννοείται ότι δεν μπορούσαμε να λείψουμε από αυτό το φαντασμαγορικό πάρκο. Ο Κωνσταντίνος μου το έχει επισκεφτεί ήδη δυο φορές, μια μαζί και μια με το σχολείο και μάλλον προβλέπεται και άλλη επίσκεψη γιατί έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ που ακόμα το συζητάμε. Και βέβαια νιώθει πολύ περήφανος που το αδερφάκι του το Working Moms είναι περήφανος χορηγός επικοινωνίας των “Μυστικών κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά”.

Το συναρπαστικό ταξίδι “Οι μυστικοί κόσμου του Ευγένιου Τριβιζά”, σχεδιασμένο για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας απλώνεται σε 3.400 τ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Maroussi. Προσφέρει δε, μια πρωτότυπη σύνθεση ολοκλήρου του φάσματος των βασικών θεμάτων και μηνυμάτων που περιλαμβάνονται στα έργα του διεθνώς καταξιωμένου ποιητή παραμυθιών.

2 τυχερές οικογένειες αναγνώστες του Working Moms θα κερδίσουν από μια οικογενειακή πρόσκληση για όποια μέρα επιθυμούν να ταξιδέψουν στους “Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά”.
Απλά συμπληρώστε παρακάτω το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:

    της Έφης Αργυροπούλου
    Journalist and blogger of Working Moms

    Οι προτάσεις μας