Ο Κωνσταντίνος μου σας προτείνει νέες μαγικές βιβλιοπροτάσεις

Ο Κωνσταντίνος μου σας προτείνει νέες μαγικές βιβλιοπροτάσεις

Αυτή τη βδομάδα σας έχουμε πολλές βιβλιοπροτάσεις, παραμύθια με σπουδαία εικονογράφηση, επιμέλεια και κείμενο που μόλις κυκλοφόρησαν από τις αγαπημένες Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο αγαπούν και σέβονται τα παιδιά μας και κυκλοφορούν μόνο προσεγμένα παραμύθια.

Θα εντυπωσιαστείτε και εσείς και τα παιδάκια σας από την φανταστική εικονογράφηση και την ποιότητα τους.

Τα παραμύθια είναι η τέλεια πρόταση για να κλείνετε όμορφα τη μέρα των παιδιών σας και επίσης ωραία ιδέα για δώρο για τα παιδιά των φίλων σας ή για τους φίλους των παιδιών σας.

Κάθε φορά που λαμβάνουμε κάποιο δέμα, τα μάτια του Κωνσταντίνου μου λάμπουν από χαρά και ανυπομονεί να φτάσει το βράδυ, την ώρα που χαλαρώνουμε για να μου τα διαβάσει.

Ακόμα και ο Δημήτρης μου που είναι μόλις 3 χρόνων, επειδή έχει μεγαλώσει και αυτός σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία, και έχει πρότυπο τον αδερφό του που τα λατρεύει, τα ξεφυλλίζει και αυτός με χαρά και μπορεί να απορροφηθεί ώρες χαζεύοντας τα!!!!

Ο Σαλιγκαγκάριν πάει στ’ άστρα

Ο Σαλιγκαγκάριν ένα ανυπάκουο, ανήσυχο και πεισματάρικο σαλιγκάρι, ξεκινάει ένα μεγάλο και ριψοκίνδυνο ταξίδι, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να δει τον κόσμο πέρα από τα μαρούλια όπου γεννήθηκε και μεγαλώνει…
Εκεί έξω, στα άγνωστα και απάτητα μέρη που διασχίζει, ρισκάροντας τη ζωή του, κανείς δεν τον διαβεβαίωνει πως θα βγει κερδισμένος.
Εκείνος όμως είναι σίγουρος. Και η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.
Στο θαυμαστό και… αργό ταξίδι του θα αποκτήσει σοφία και γνώση, θα ανακαλύψει τα όριά του, αλλά και τη χαρά τού να αναζητάς κάθε μέρα περισσότερα.
Και θα καταφέρει να φτάσει εκεί όπου κανένα σαλιγκάρι δεν έφτασε ποτέ!

Το ελαφοκάραβο

Ο Μάρκο, μια αλεπού με ανήσυχο πνεύμα και πολλές απορίες, επιβιβάζεται σ’ ένα παράξενο καράβι που φτάνει στο λιμάνι. Το πλήρωμα, που αποτελείται επίσης από ένα σμήνος θαρραλέα περιστέρια κι ένα κοπάδι πεινασμένα ελάφια, θα σαλπάρει για ένα ταξίδι αναζήτησης … ελπίζοντας να βρει συναρπαστικές περιπέτειες, νόστιμο χορτάρι αλλά και τις απαντήσεις σε μερικές πολύ σημαντικές ερωτήσεις.

Γιατί μερικά τραγούδια σε κάνουν χαρούμενο και κάποια άλλα λυπημένο;
Πόσο βαθιά βουτάει ο ήλιος όταν δύει μέσα στη θάλασσα;
Ποιος είναι ο καλυτερος τρόπος να κάνεις φίλους;

Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις

Ένα βιβλίο-ύμνος στη μοναδικότητα κάθε ανθρώπινου πλάσματος,στις αμέτρητες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του, αλλά και στην άνευ όρων αποδοχή και αγάπη των γονιών για το παιδί τους.

Σαν σε κοιτώ και με κοιτάς, φαντάζομαι για σένα τι υπέροχο και θαυμαστό θα γίνεις κάποια μέρα…

Ένα ξεχωριστό βιβλίο που οι γονείς δεν θα βαρεθούν ποτέ να διαβάζουν στα παιδιά τους, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Έχει βραβευθεί ως το καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο της χρονιάς για το AMAZON, το B&N και τη Huffington Post και ήταν 52 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times.

Μπορείτε να τα αγοράσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και εδώ.

της Έφης Αργυροπούλου
Journalist and blogger of Working Moms

Βιβλία