Συνέντευξη της Βάσως Στασινού Νικοπολίδη

Συνέντευξη της Βάσως Στασινού Νικοπολίδη

H Bάσω Στασινού είναι μια νέα, όμορφη, δυναμική, δραστήρια γυναίκα, μαμά και σύζυγος του γνωστού τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη. Είναι πρώην μπασκεμπολίστρια και μαμά 3 παιδιών του Γιάννη, της Μαριτίνας και του Γιώργου. Η Βάσω μοιράζεται την καθημερινότητά της ανάμεσα στα παιδιά της και στο site 4moms.gr.
Παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο  Working Moms εστιάζοντας στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτός της μαμάς!!!

W.M. Πως είναι για εσάς να είστε Working Mom; Εύκολο; Δύσκολο; Νιώθετε ενοχές ότι παραμελείτε τα παιδάκια σας όπως οι περισσότερες Working Moms ή νιώθετε ότι συνδυάζετε αρμονικά δουλειά και παιδιά;

B.Σ. Θεωρώ πως  οι μαμάδες που εργάζονται εκτιμούν περισσότερο τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά, αυτόν το λίγο χρόνο που έχουν μαζί τους φροντίζουν να τον απολαμβάνουν! Επίσης είναι πολύ υγιές πρότυπο να βλέπουν μια μαμά δημιουργική που εργάζεται, άρα δεν υπάρχει χώρος για ενοχές για καμία εργαζόμενη μητέρα.

W.M. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας από τότε που γίνατε μαμά;

Β.Σ. Aπό τότε που έγινα μαμά άλλαξαν πολλά. Ήμουν μια αθλήτρια μπάσκετ, μέσα στα γήπεδα όλη μέρα και όταν γέννησα τον πρώτο μου γιο, άρχισα να βλέπω την μητέρα μου διαφορετικά. Άρχισα να αντιλαμβάνομαι πολλά από αυτά που μου έλεγε και δεν μπορούσα να καταλάβω.
Σταμάτησα να σκέφτομαι τον εαυτό μου. Οι ανάγκες μου ήταν πλέον σε δεύτερη μοίρα…

W.M. Πως δημιουργήθηκαν οι 4moms;

B.Σ. Το 4moms.gr ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 από την Αμαλία Κυπαρίσση, την Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη και την Βιβή Μπασινά ως το ιντερνετικό ραντεβού των μαμάδων… Στην πορεία εξελίχθηκε σε μια ολιστική προσέγγιση της σύγχρονης μητέρας, της σύγχρονης γυναίκας… της εργαζόμενης, της σκεπτόμενης, της νοικοκυράς που θέλει κάτι διαφορετικό, της δραστήριας, της δυναμικής, της αθλητικής, της ζεν… Πιστεύουμε πως κάθε μητέρα, κάθε γυναίκα είναι μοναδική, είναι ξεχωριστή και εμείς «εξερευνούμε» όλες μαζί τις διαφορετικές της πλευρές, τις διαφορετικές της εκφάνσεις…

W.M. Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

B.Σ. Τα σχέδια μου για το μέλλον ε; Δεν ξέρω τα κρατάω για τον εαυτό μου προς το παρόν, ας περνάμε ένα ωραίο παρόν και ότι είναι να γίνει θα γίνει!!

Συνεντεύξεις