Back to school Διαγωνισμός Μεταίχμιο

Back to school Διαγωνισμός Μεταίχμιο

To blog Working Moms σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο ετοίμασαν για εσάς ένα back to school διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερά παιδάκια 3 βιβλία που σχετίζονται με τη σχολική ζωή και την προσαρμογή των παιδιών στο σχολείο.

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Εκδόσεις Μεταίχμιο
2) Κάντε like στη σελίδα μας: Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο ποιο από τα 3 θέλετε να κερδίσετε;
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:
https://workingmoms.gr/2017/07/diagwnismos-vivliwn-drastiriotitwn-metaixmio/
(Η κλήρωση θα γίνει από τις συμμετοχές του site, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει αυτό το βήμα)
6) Ακολουθήστε με αν έχετε instagram και εκεί :https://www.instagram.com/workingmoms.gr/ και στο facebook:https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms
Ο διαγωνισμός λήγει στις 10/09/2017 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

    Δείτε αναλυτικά λεπτομέρειες για τα βιβλία παρακάτω και στο www.metaixmio.gr.

    Υπάρχουν τόσοι λόγοι για να σου αρέσει το σχολείο! Σε κάθε σελίδα θα βρεις κι από έναν.
    Ένα βιβλίο που βοηθάει τα μικρά παιδιά στην προσαρμογή στο Νηπιαγωγείο, με έξυπνες και διασκεδαστικές ρίμες που κάνουν την ανάγνωση παιχνίδι.

    Μια σειρά με μικρές ιστορίες της καθημερινής σχολικής ζωής. Απευθύνεται στα παιδιά για να τους δώσει φωνή και να μας μιλήσουν για τα ζητήματα που τα απασχολούν, στους γονείς για να τους δώσει μικρά τρικ ενθάρρυνσης των παιδιών τους, στους εκπαιδευτικούς για να αναγνωρίσουν και να διευρύνουν τον εαυτό τους.

    Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τη Νεφέλη. Πρώτη μέρα στο σχολείο, πρώτη μέρα στην Πρώτη τάξη. Κι ενώ όλα μοιάζουν δύσκολα και τρομακτικά, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει, που θα κάνει τη μικρή να φύγει στο σχόλασμα μ’ ένα πλατύ χαμόγελο…

    Ο Τιμ, η Μία, ο Σαμ, ο Έντζο και η Ρόουζ μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι αχώριστοι φίλοι. Κάθε απόγευμα, υπό τη «συνωμοτική επίβλεψη» του κυρίου Μορίς, του θυρωρού, μαζεύονται στην αυλή για να παίξουν, να μοιραστούν τις χαρές τους αλλά και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να βρουν όλοι μαζί λύσεις.

    Μια σειρά γραμμένη σε μορφή κόμικς.

    Ήρθε η ώρα να ξανανοίξουν τα σχολεία και την προηγούμενη μέρα ο Σαμ έχει πονόκοιλο. Οι φίλοι του καταλαβαίνουν αμέσως πως στην πραγματικότητα του φταίει η επιστροφή στα θρανία. Ευτυχώς, η Μία έχει μια σούπερ ιδέα: μαζί οι πέντε φίλοι θα απαριθμήσουν όλους τους λόγους που υπάρχουν για να σου αρέσει το σχολείο, και θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής!

    Kαλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!!!

    https://www.facebook.com/workingmoms.gr/photos/a.594948000534251.1073741828.594821060546945/1789114564450916/?type=3&theater

    Διαγωνισμοί