Συνέντευξη της Λίνας Τουπεκτσή την ψυχή των Linasexclusive Jewels

Συνέντευξη της Λίνας Τουπεκτσή την ψυχή των Linasexclusive Jewels

Λίνα Τουπεκτσή: Η ψυχή των linasexclusive jewels μέσα από μια άλλη οπτική, αυτή της μητρότητας.

Γυναίκα, εργαζόμενη, μαμά, σχεδιάστρια, ανήσυχη, απαιτητική, αυστηρή είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητα μιας νέας γυναίκας που από το 2012 μαζί με την οικογένεια της δημιούργησε κάτι που στους περισσότερους φαντάζει τρελό. Μια επιχείρηση που αργότερα μεταλλάχθηκε σε εταιρία, αρχικά μέσα από το σπίτι και στη συνέχεια με εργαστήρια που δεν προλαβαίνουν να κατασκευάζουν κάτι που ομορφαίνει τις γυναίκες. Ελληνικά Χειροποίητα Κοσμήματα γεμάτα αγάπη, μεράκι και ψυχή. Την ψυχή της Λίνας που μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων της και της μητρότητας καθώς έχει δίδυμα αγόρια 5 ετών. Τα linasexclusive jewels by Toupektsi έχουν ανατρέψει τα στατιστικά της εποχής και έχουν άνοδο, ανάπτυξη και προοπτική εξέλιξης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

W.M. Ήταν εύκολο για σένα να δημιουργήσεις μια δική σου επιχείρηση από το σπίτι και παράλληλα να μεγαλώνεις τα παιδιά σου; Αντιμετώπισες δυσκολίες; Ήταν μεγάλο το ρίσκο;

Λ.Τ. Πιστεύω ότι όλα είναι μια ιδέα και μια απόφαση. Οι συγκυρίες έφεραν την οικογένεια μου και τους γονείς μου να αναζητούν μια νέα επαγγελματική διέξοδο. Η ιδέα δεν ήταν η κατασκευή κοσμημάτων. Ήταν η κατασκευή κάτι πρωτότυπου, ελληνικού, διαφορετικού, καλαίσθητου και οικονομικού που θα κάνει τη διάφορα στην αγορά. Έτσι υιοθετήθηκε από την εταιρία μας το λινάρι, έγινε ένα με την Λίνα, και κατασκευάστηκαν κοσμήματα που όχι μόνο αγαπήθηκαν αλλά βρέθηκαν σε προθήκες από τον Καναδά μέχρι την Κύπρο. Το λινάρι στολίστηκε με διάφορα υλικά, τροποποιήθηκε και έγινε ένα αληθινό κόσμημα.


W.M. Τα Linasexclusive jewels τι εμπορεύονται, σε ποιους απευθύνονται και τι μπορεί να βρει κάποιος σε σένα;

Λ.Τ. Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που αγαπάνε τον εαυτό τους. Που θέλουν με μικρές προσθήκες, χωρίς πολλά χρήματα, να αισθάνονται μοναδικές και διαφορετικές. Φορώντας κάτι χειροποίητο η εμφάνιση μας παίρνει μια άλλη διάσταση. Κατά κάποιο τρόπο φοράμε πάνω μας κάτι που κάποιος έδωσε απέραντη αγάπη να το κάνει. Κάθε κόσμημα έχει μια ιστορία. Έχει κάτι που συνοδεύει τον κάτοχο του. Σίγουρα έχει ψυχή.


W.M. Πως είναι για σένα να είσαι Working Mom; Εύκολο; Δύσκολο; Νοιώθεις ενοχές ότι παραμελείς τα παιδάκια σου όπως οι περισσότερες Working Moms ή νιώθεις ότι συνδυάζεις αρμονικά δουλειά και παιδιά;

Λ.Τ. Όλα έχουν ένα κόστος και σίγουρα τέλειος γονέας δεν είναι κανένας. Προσπαθώ όμως σίγουρα για το καλύτερο γι αυτά. Εργάζομαι πάρα πολλές ώρες, κάποιες τα έχω μαζί μου στο εργαστήριο, κάποιες στο σπίτι. Ο ύπνος είναι κάτι που μου λείπει πολύ καθώς προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους οπότε δουλεύω πολλές ώρες αργά το βράδυ. Ξυπνάω πάντα πολύ πρωί και οι ώρες δεν μου φτάνουν ποτέ. Ότι και αν κάνω όμως το μυαλό μου είναι πάντα σε αυτά.


W.M. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που έγινες μαμά;

Λ.Τ. Η μητρότητα ήταν μια μετάβαση στη ζωή μου του εγώ και του εμείς. Πλέον δεν υπάρχω εγώ διότι πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παραμελώ την εμφάνιση μου. Μια όμορφη και περιποιημένη μαμά είναι ευχάριστη εικόνα και για τα παιδιά.


W.M. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον της επιχείρησή σου;

Λ.Τ. Τα linasexclusive jewels ξεκίνησαν δυναμικά πριν 5 χρόνια και έτσι ευελπιστώ να είναι και το μέλλον. Επόμενος σταθμός μας η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβρη, επίσημη παρουσίαση της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2018 στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών στις 30.9.2017 και ήδη κλεισμένη συμμετοχή στις 3 μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις τον Γενάρη του 2018 στο Metropolitan Expo και το Mec Παιανίας και τον Μάρτη στη Θεσσαλονίκη στην έκθεση Βεργίνα.

W.M. Τι θα συμβούλευες μια γυναίκα και μαμά που θέλει να ξεκινήσει την δική της προσωπική επιχείρηση από το σπίτι, θα της πρότεινες να το τολμήσει; Αξίζει το ρίσκο;

Λ.Τ. Αξίζει να προσπαθήσεις και να αποτύχεις παρά να μην έχεις προσπαθήσει καθόλου. Τα όνειρα γίνονται στόχοι όταν τα κυνηγάς, ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσεις όταν πάνε καλά και όραμα για το μέλλον. Η γυναίκα είναι πλάσμα δυνατό, πολυάσχολο και πολυπράγμων. Έχει άπειρες δυνατότητες και είναι προικισμένη από την φύση να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αξίζει λοιπόν οτιδήποτε κάνει την ζωή μας καλύτερη και φέρνει ισορροπία.

Τα κοσμήματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ και στο τηλ. 6946-844601.

Σε μια υπερτυχερή τα linasexclusive jewels προσφέρουν αυτό το υπέροχο κολιέ για να το φορέσει στις καλοκαιρινές της διακοπές και να κάνει εμφανίσεις μοναδικές που θα ξεχωρίσει!!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας και το mail σας στη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!

    Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την φίλη μου Λίνα που την γνώρισα μέσα από τα social media πριν 5 χρόνια και την θαυμάζω για το θάρρος της και την αποφασιστικότητά της να πετύχει κάτι που σε άλλους θα φάνταζε άπιαστο όνειρο. Αυτός είναι ο λόγος που της ζήτησα να μου παραχωρήσει αυτή την συνέντευξη για να δώσει έναυσμα και κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που καθυστερούν ή δεν πραγματοποιούν ποτέ τα όνειρά τους και συμβιβάζονται με δουλειές που δεν τις εκφράζουν γιατί δεν παίρνουν το ρίσκο να αλλάξουν τη ζωή τους με το φόβο της αποτυχίας. Αλλά όπως μας είπε πολύ σωστά η Λίνα καλύτερα να προσπαθήσεις και να αποτύχεις παρά να μην έχεις προσπαθήσει καθόλου!!

    Συνεντεύξεις