Διαγωνισμός βιβλίων δραστηριοτήτων Μεταίχμιο

Διαγωνισμός βιβλίων δραστηριοτήτων Μεταίχμιο

To blog Working Moms σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε 3 τυχερά παιδάκια 3 εκπαιδευτικά βιβλία δραστηριοτήτων για να τους κρατήσουν δημιουργική συντροφιά το καλοκαιράκι!

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Εκδόσεις Μεταίχμιο
2) Κάντε like στη σελίδα μας: Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο ποιο από τα 3 θέλετε να κερδίσετε;
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας:
https://workingmoms.gr/2017/07/diagwnismos-vivliwn-drastiriotitwn-metaixmio/
(Η κλήρωση θα γίνει από τις συμμετοχές του site, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει αυτό το βήμα)
6) Ακολουθήστε με αν έχετε instagram και εκεί :https://www.instagram.com/workingmoms.gr/ και στο facebook:https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms
Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/07/2017 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

    Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να εμπλέξει τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική διαδικασία μάθησης και ψυχαγωγίας. Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη χιούμορ και ανατροπές αναπτύσσει λογικομαθηματικές και γλωσσικές δεξιότητες. Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλά «ανοιχτά» φύλλα εμπέδωσης, που επιδέχονται περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις και καλλιεργούν τη σκέψη, την κρίση, τη φαντασία
    και τη δημιουργικότητα των παιδιών.
    Ζήστε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τα Φυλλαράκια!

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ!
    Γνώρισε τον θαλάσσιο κόσμο παρέα με την Ντόρι και τους φίλους της!
    Σχεδίασε, χρωμάτισε και διασκέδασε με εύκολες κατασκευές. Παίξε με απίθανα αυτοκόλλητα και διακόσμησε το δωμάτιό σου με τους αγαπημένους σου ήρωες.

    Το βιβλίο Διακοπές με τα Αυτοκίνητα 3 – Για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει εξελικτικά δομημένες δραστηριότητες, οι οποίες, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο, ικανοποιούν βασικούς παιδαγωγικούς στόχους.
    Πρώτη γραφή
    Πρώτη ανάγνωση
    Μαθηματικά
    Έννοιες
    Με αυτοκόλλητα.
    Τα βιβλία της σειράς Διακοπές δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με παιγνιώδεις δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κριτικής τους σκέψης και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους.
    Η παιγνιώδης μορφή των δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με τη ζωντανή  και οικεία στα παιδιά εικονογράφηση από τον συναρπαστικό κόσμο της Disney δημιουργούν το κατάλληλο μαθησιακό πλαίσιο στο οποίο η επαφή με τη γνώση έρχεται αβίαστα και ευχάριστα.

    ************************************************************************************************

    Οι τρεις νικητές που κέρδισαν από ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για τα παιδάκια τους για να τους κρατήσουν δημιουργική συντροφιά το καλοκαιράκι είναι οι: Αικατερίνη Πολυμενοπούλου, Cleopatra Chronopoulou και Olga Lazaridou.

    Διαγωνισμοί