Tα αγαπημένα δημητριακά των παιδιών μου

Tα αγαπημένα δημητριακά των παιδιών μου

Το πρωινό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για τους ενήλικες αλλά ακόμα περισσότερο για τα παιδιά. Ένα πλούσιο πρωινό προσφέρει στα παιδιά μας διαύγεια και ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ημέρα τους.
Εδώ και πολλά χρόνια τα αγαπημένα δημητριακά των παιδιών μου είναι τα Millhouse Cereals.
Βάζοντας τα δημητριακά στο πρωινό των παιδιών σας και γενικότερα στη ζωή τους κερδίζουν δυο σημαντικά συστατικά για την ανάπτυξή τους τις βιταμίνες και το σίδηρο. Το πρωινό γεύμα μειώνει την πείνα, την κούραση και τη νύστα και τα βοηθάει στη μνήμη τους και στην απόδοση στις δραστηριότητες τους.

Τα παιδικά δημητριακά Millhouse Cereals παρασκευάζονται από πρώτης ποιότητας υλικά νιφάδες σιταριού ολικής άλεσης, νιφάδες καλαμποκιού, κόκκους ρυζιού, μέλι, αμύγδαλα, κακάο, μαύρη σοκολάτα και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να προσφέρουν στα παιδιά μας ευεξία και ενέργεια για ατελείωτο παιχνίδι.
Τα δικά μου παιδιά δεν τα τρώνε μόνο για πρωινό, πολλές φορές τα τρώνε για σνακ το απογευματάκι όταν απολαμβάνουν παιδικά στην τηλεόραση ή όταν κάνουν movie night!!
Τα απολαμβάνουν ακόμα και σκέτα χωρίς γάλα, είναι τόσο νόστιμα και τραγανά που δεν μπορούμε να αντισταθούμε μικροί μεγάλοι!

Η συμβουλή μου ως μαμά δυο παιδιών, έμπειρη πλέον μετά από κοντά 7 χρόνια μαμά, είναι ότι αν θέλουμε να αποκτήσουν τα παιδιά μας σωστές διατροφικές συνήθειες πρέπει να τους τις υιοθετήσουμε από μικρή ηλικία, πρέπει να είμαστε παράδειγμα για αυτά γιατί τα παιδιά αντιγράφουν συμπεριφορές που βιώνουν ακόμα και στο φαγητό. Δεν γίνεται εμείς να τρώμε ανθυγιεινά φαγητά και σνακ, να μην τρώμε ποτέ λαχανικά και φρούτα μαζί τους έστω να μας βλέπουν και να έχουμε την απαίτηση να φάνε εκείνα.

Σας συμβουλεύω τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά, τα όσπρια και όλα τα “υγιεινά” να τα έχετε μονίμως στη διατροφή τους και στην κουζίνα σας, ακόμα και αν δεν τα φάνε τα πρώτα χρόνια να είστε σίγουροι ότι θα έρθει η ώρα που θα τα τρώνε, αρκεί να συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό τους διατροφολόγιο. Και σας το λέω εγώ που ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντίνος μου ζήτησε να φάει πρώτη φορά στα 4 του χρόνια, μέχρι τότε τον τάιζα απλά για να τον ταΐζω και δεν μου ζήταγε ποτέ φαγητό. Και όμως είναι πλέον 6μιση χρονών, ένα παιδί που τρώει τα πάντα ακόμα και τα πιο απίθανα φαγητά, φρούτα και λαχανικά.

Και εννοείται δεν παραλείπει ούτε μια μέρα να τρώει τα αγαπημένα του δημητριακά Millhouse Cereals τα οποία δεν βαριέται ποτέ γιατί είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία γεύσεων που δεν υπάρχει περίπτωση να τα βαρεθεί!

Τα δημητριακά Millhouse Cereals θα τα βρείτε σ’ όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarket στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές και πληροφορίες για την μεγάλη γκάμα προϊόντων τους στο www.millhouse.gr.

Έφη Αργυροπούλου

Οι προτάσεις μας Παιδική διατροφή