O απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια

O απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια

Ο δικός μας απόλυτος προορισμός διασκέδασης τα τελευταία χρόνια είναι το Playmobil FunPark Athens.
Τα παιδιά επιδίδονται σε ατελείωτο παιχνίδι και οι γονείς χαλαρώνουν στην καφετέρια του παιδότοπου. Εννοείται ότι ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης μου δεν θέλουν να φύγουν κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε και δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν απ’το PLAYMOBIL FunStore!!!

Το PlaymobilFunPark δεν είναι ένας συνηθισμένος παιδότοπος από αυτούς που ήδη γνωρίζετε και σίγουρα έχετε επισκεφτεί με τα παιδιά σας, είναι ένας παιδότοπος κυριολεκτικά βγαλμένος από παραμύθι. Όταν τον επισκέπτεσαι για λίγες ώρες νοερά μεταφέρεσαι σε έναν άλλο κόσμο ξεφεύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα και απολαμβάνεις ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά σου. Στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στα παιδιά σου και τους δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις.

Στο μεγάλο, φωτεινό χώρο του νέου PLAYMOBIL FunPark η διασκέδαση συναντά τη ζωηρή φαντασία των παιδιών, που έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες, με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Παραμυθένια παλάτια και κάστρα, επιβλητικά πειρατικά καράβια, μοντέρνα αγροκτήματα, λούνα παρκ, θαρραλέοι ιππότες, πανέμορφες πριγκίπισσες και δεκάδες ακόμα αγαπημένα θέματα των παιδιών, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους στο συναρπαστικό κόσμο της PLAYMOBIL.

Eπειδή κάθε παιδάκι έχει τις δικές του προτιμήσεις στα παιχνίδια που του αρέσουν και που του κινούν την περιέργεια έτσι και τα δικά μου παιδιά διασκεδάσουν με διαφορετικά παιχνίδια. Ο Κωνσταντίνος μου ως λάτρης των ζώων και της περιπέτειες, έπαιξε στον λατρεμένο του ζωολογικό κήπο γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ή ζωολόγος ή ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου χαχαχα.

Στην συνέχεια περιπλανήθηκε στο μαγικό κόσμο των Φαραώ, στις πυραμίδες και έζησε για λίγες ώρες, μέσα από την φαντασία του, στην μυστηριώδη Αίγυπτο. Η κατασκευή κάθε γωνιάς παιχνιδιού είναι μελετημένη τόσο επιμελημένα από τους δημιουργούς του παιδότοπου, που το παιδί σας θα δραπετεύσει για λίγες ώρες σε ένα μοναδικό φανταστικό κόσμο, που άλλωστε τα παιδιά μας ξέρουν να το κάνουν πολύ καλά.

Ο Δημήτρης μου ως πιο δραστήριος και υπερκινητικός λόγω των μόλις 2μιση χρόνων του περιπλανήθηκε σε όλο το Playmobil Fun Park, εξευρένησε κάθε γωνιά του και εντυπωσιάστηκε από την ποικιλία των παιχνιδιών, των ζωηρών χρωμάτων και των επιβλητικών φιγούρων των Playmobil που δεσπόζουν μέσα στον παιδότοπο ως μεγάλα αγάλματα.


Παράλληλα οι γονείς έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο Café που βρίσκεται στο χώρο και να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και σνακ, ενώ τα παιδιά τους διασκεδάζουν, με το εξειδικευμένο προσωπικό του PLAYMOBIL FunPark να βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Και βέβαια μπορείτε να διοργανώσετε και το πάρτυ των παιδιών σας. Μέσα σε ένα ασφαλή, φιλόξενο και καθαρό περιβάλλον μπορούν να περάσουν ώρες δημιουργικού παιχνιδιού και εσείς να χαλαρώσετε ξένοιαστοι πίνοντας το ρόφημά σας.

Το πάρτυ περιλαμβάνει:
• Εξυπηρέτηση καλεσμένων για 3 ώρες.
• Όλα τα αναλώσιμα (ποτηράκια, πιατάκια, πιρουνάκια, κουταλάκια, κ.τ.λ)
• Δωράκι στον εορτάζοντα /εορτάζουσα
• 15% έκπτωση στα προϊόντα του FunStore στον διοργανωτή του party, για την συγκεκριμένη ημερομηνία
• Πειρατικά καπέλα και κορώνες PLAYMOBIL για τα παιδάκια
• Προσκλήσεις PLAYMOBIL
• Ελεύθερο παιχνίδι σε όλους τους χώρους του PLAYMOBIL FunPark / Ελεύθερη είσοδος συνοδών.

Εννοείται ότι για τις στιγμές που οι μικροί μας εξευρενητές δεν εξερευνούν τον πανέμορφο παιδότο, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος γι’ αυτά με παιχνίδια ασφαλή κατάλληλα κατασκευασμένα για την ηλικία τους, για αποφυγή κατάποσης κάποιου αντικειμένου.

Σε αυτόν το χώρο έπαιξε αρκετές ώρες ο γλυκούλης μου και μαζί με τα άλλα παιδάκια τα έκαναν όλα άνω κάτω, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός σε αυτές τις ηλικίες, να περιεργάζονται τα αντικείμενα και τον χώρο που βρίσκονται.
Ένας χώρος τόσο χρωματιστός και πανέμορφος που καθηλώνει τα μικρά μας βλασταράκια τόσες πολλές ώρες που δεν θα το πιστεύετε!!

Στο PLAYMOBIL FunStore, μικροί και μεγάλοι θα βρουν μια τεράστια ποικιλία κωδικών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών PLAYMOBIL. Όλη η συλλογή των αγαπημένων Playmobil είναι στη διάθεσή σας!
Τα παιδιά σας θα βρουν σίγουρα το παιχνίδι της προτίμησης τους, ακόμα και τα δώρα που θέλουν να επιλέξουν για τους φίλους ή τους συμμαθητές τους.

Είναι γεγονός ότι τις βόλτες μας στο Playmobil Fun Park δεν τις χορταίνουμε, κάθε φορά φεύγουμε με “κλάμματα” γιατί δεν θέλουμε να τον αποχωριστούμε και με έντονες διαπραγματεύσεις και υποσχέσεις ότι θα τον ξανα επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Είναι ο αγαπημένος μας προορισμός διασκέδασης, το στέκι μας και μια από τις καλύτερες οικογενειακές μας εξόδους. Γιατί το σημαντικό σε μία έξοδο είναι να περνούν καλά τα παιδιά, ξένοιαστα οι γονείς και αυτό λατρεύουμε σε αυτόν το παιδότοπο και δεν τον αλλάζουμε με τίποτα!

Αν δεν τον έχετε επισκεφτεί ήδη χάνετε και σας προτείνω να τον επισκεφτείτε σύντομα. Είναι κατάλληλος ακόμα και για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού που είναι δύσκολο και επικίνδυνο να είναι τα παιδιά μας εκτεθειμένα στην παιδική χαρά στον επιβλαβή ήλιο.

Διεύθυνση PLAYMOBIL FunPark: Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, 145 64, Κηφισιά (17χλμ ΕΟ Αθηνών-Λαμίας), Τηλέφωνο: 210-80.000.18.

www.playmobil.gr

 

Οι προτάσεις μας