Μυηθείτε στο μαγικό κόσμο των Messinian Spa, σειρά περιποίησης για τη μαμά και τα παιδιά από τον τόπο καταγωγής μου

Μυηθείτε στο μαγικό κόσμο των Messinian Spa, σειρά περιποίησης για τη μαμά και τα παιδιά από τον τόπο καταγωγής μου

Όταν έφτασαν στα χέρια μου τα Messinian Spa πρώτον ξετρελάθηκα γιατί είναι από τον τόπο καταγωγής μου την Μεσσηνία και όπως καταλαβαίνετε ξύπνησαν παιδικές αναμνήσεις, ένας τόπο που λατρεύω, που πέρασα εκεί τα πιο όμορφα και ανέμελα παιδικά μου χρόνια.

Κάθε Πάσχα και καλοκαίρι έπαιζα ξένοια στη στην Κυπαρισσία σε ένα τόπο που έμελλε να μείνει για πάντα χαραγμένος στην καρδιά μου.

Η χαρά μου ήταν ακόμα πιο μεγάλη που προ οδεύουν στο χώρο των καλλυντικών και της δερμοπεριποίησης Ελληνικές Εταιρείες με μεράκι, χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη το εξαιρετικό και γνωστό παγκοσμίως πλέον, παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο και φραγκόσυκο, συντελούν τα φυσικά προϊόντα Messinian Spa.

Η καταγωγή τους είναι από την Καλαμάτα. Καθοδηγούμενοι από την επιθυμία να εκμεταλλευτούν τα φυσικά χαρίσματα της πατρίδας μας, δημιουργήθηκε η σειρά φυσικών προϊόντων Messinian Spa. Στόχος τους είναι να προωθήσουν σε όλο τον κόσμο τη χώρα μας και τους φυσικούς θησαυρούς της. Αυτό είναι ο λόγος που όλα τα προϊόντα τους είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα, έλαια, χυμούς, όλα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση.

Χυμός πορτοκαλιού από τη Λακωνία και την Καλαμάτα, μέλι από τη Μάνη, φραγκόσυκο, ελίχρυσο και δίκταμο από την Κρήτη, ελληνικό τσάι του βουνού, ρίγανη ελληνική και δενδρολίβανο και πολλά άλλα φυσικά ελληνικά συστατικού εμπλουτίζουν τα Messinian Spa και farmafelicidad.com μια ολοκληρωμένη σειρά για υγιές δέρμα και βαθιά φροντίδα.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μόνο 6 από την μεγάλη ποικιλία καλλυντικών τους. Ένα σετ περιποίησης για την μαμά, την κόρη και το μωρό.

Είναι γεγονός ότι όταν γινόμαστε μαμάδες παραμελούμε την γυναικεία μας πλευρά και εστιάζουμε όλη την προσοχή μας στο μωρό μας. Αλλά στην πορεία καταλαβαίνουμε ότι είναι μεγάλο λάθος, γιατί για να είμαστε καλές μαμάδες πρέπει να νοιώθουμε όμορφες, να είμαστε ισορροπημένες ψυχικά και σωματικά, γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ξεκλέβουμε έστω 10 λεπτά από την ημέρα μας ή 1 ώρα την εβδομάδα για να ασχοληθούμε με την προσωπική μας περιποίηση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νοιώσουμε πιο ευδιάθετες και με περισσότερη όρεξη να ασχοληθούμε με τα παιδιά και τον άντρα μας. Και σας το λέω εγώ που είμαι ομοιοπαθούσα και για κοντά 2 χρόνια είχα παραμελήσει τον εαυτό μου και είχα ρίξει όλο το βάρος στον Κωνσταντίνο μου στο πρώτο μου παιδάκι, αδιαφορώντας για την εξωτερική μου εμφάνιση που μέχρι τότε ήταν πολύ προσεγμένη.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στα προϊόντα Messinian Spa είναι η σαγηνευτική, θεσπέσια μυρωδιά τους. Ενώ περιμένεις επειδή είναι φυσικά προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο να μυρίζουν λάδι και να έχουν αδιάφορη μυρωδιά, μόλις ανοίξεις οποιαδήποτε συσκευασία σε πλημμυρίζουν γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνωντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Περισσότερα

Για τις κοριτσομάνες και τα κοριτσάκια τους

Αυτό το λαμπιρίζον, κοριτσίστικο mist για σώμα και μαλλιά είναι ιδανικό για να μοιράζεται από κόρες και μαμάδες. Εμπνευσμένο από μια μαμά, το χαρούμενο αυτό άρωμα συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνοντας ένα απαλό ίχνος βανίλιας, εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα λαμπερό, αστραφτερό εφέ με τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό από ιριδίζουσες ασημόσκονες. Επίσης, περιλαμβάνει εκχυλίσματα ελιάς και βαμβακιού, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.
Μια τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε πλήθος κοινών αναμνήσεων….
Χρήση: Ψεκάστε το σώμα ή τα μαλλιά σας και επαναλάβετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
Χωρίς Parabens
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 3

Για τις αγαπημένες εγκυούλες και τα μωράκια τους
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ

Δείξτε τη φροντίδα σας στους αγαπημένους σας με αυτό το 100% φυσικό και καταπραϋντικό Messinian Spa Baby & Prenatal Oil. Aυτό το φυσικό και καταπραϋντικό Baby & Prenatal Oil είναι ένα μείγμα αμυγδαλέλαιου και ελαίου βερίκοκου, που έχουν ενυδατικές, μαλακτικές ιδιότητες και προλαμβάνουν την εμφάνιση των ραγάδων. Επίσης, περιέχει καλέντουλα η οποία είναι γνωστή για την καταπράυνση και την αποκατάσταση του ερεθισμένου δέρματος. Eίναι ιδανικό για ξηρά δέρματα, νινίδα και ερεθισμούς από πάνες. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έλαιο για το μπάνιο και ως λάδι για μασάζ. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θρέφει την κοιλιά και ολόκληρο το σώμα, βοηθάει στην πρόληψη των ραγάδων και ανακουφίζει από τον κνησμό που προκαλείται από το τέντωμα του δέρματος.
100% Φυσικό προϊόν
ΧΩΡΙΣ: χημικά, συνθετικά, αρώματα, parabens, χρωστικές ουσίες.

Τρόπος Χρήσης
Μετά το μπάνιο χρησιμοποιήστε το baby oil για ενυδάτωση του ξηρού δέρματος ή για να κάνετε μασάζ στο μωρό σας, χαρίζοντας του αίσθηση χαλάρωσης και απαλότητας. Για να το χρησιμοποιήσετε ως απαλό πανάκι καθαριότητας, βάλτε μερικές σταγόνες του λαδιού σε βαμβάκι και καθαρίστε απαλά την περιοχή. Για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, απλώστε το λάδι στην κοιλιά σας και κάνετε απαλό μασάζ για βαθιά ενυδάτωση.

Για τις μαμάδες

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ
Το Messinian Spa αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος, με το απολαυστικό, φυσικό άρωμά του, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την μεταξένια και απαλή. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, πανθενόληpro-B5, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο ΚαλαμάταςΠερισσότερα, που θα προστατέψουν το δέρμα σας και θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του. Ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες.

Βούτυρο σώματος πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές, αλόη, βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε. Απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει, αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα.

Αφρόλουτρο με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πορτοκάλι και λεβάντα για ενυδάτωση, αίσθηση χαλάρωσης και μείωση της έντασης. Με ισορροπημένη σύνθεση με κρεμώδη αφρό και άρωμα φρεσκάδας με νότες πορτοκαλιού.

Υγρό, απαλό σαπούνι καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, εκχύλισμα χαμομηλιού με καταπραϋντικές ιδιότητες και εκχύλισμα δενδρολίβανου, που είναι ιδιαιτέρως γνωστό για την ήπια αντιβακτηριακή δράση του. Διατηρεί την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής, την πρόληψη των δυσάρεστων οσμών και παρέχει φρεσκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδανικό για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, για καθημερινή χρήση.

Μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία και σε πολλά ακόμα σημεία πώλησης που θα δείτε εδώ. Επίσης και στο site τους www.messinianspa.gr.

Οι προτάσεις μας Ομορφιά