Διαγωνισμός Playmobil 1.2.3

Διαγωνισμός Playmobil 1.2.3

To blog Working Moms σε συνεργασία με την αγαπημένη Playmobil ετοίμασε για τα παιδάκια σας έναν υπέροχο διαγωνισμό!!!

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα καλοκαιρινό Πλοίο-Βαλιτσάκι (κωδ. 6957).

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Playmobil
2) Κάντε like στη σελίδα μας: Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας.
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
5) Συμπληρώστε μέσα στο site μας στη φόρμα συμμετοχής το ονοματεπώνυμο σας και το email σας
(Η κλήρωση θα γίνει από τις συμμετοχές του site, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει αυτό το βήμα)
6) Ακολουθήστε με αν έχετε instagram και εκεί: https://www.instagram.com/workingmoms.gr/
Ο διαγωνισμός λήγει στις 05/07/2017 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!!

    Δείτε εδώ λίγα λόγια για τη σειρά προσχολικής ηλικίας Playmobil 1.2.3:

    Μαζί από τα πρώτα του σταθερά βήματα!
    Όταν οι γονείς αγοράζουν παιχνίδια, και ειδικά για παιδάκια προσχολικής ηλικίας, ψάχνουν πάντα για αυτά που ενθαρρύνουν τη μάθηση και προάγουν την ανάπτυξη. Η σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 είναι ιδανική για αυτό το σκοπό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδάκια από 18 μηνών.

    Τα λαμπερά χρώματα και οι στρογγυλεμένες άκρες της PLAYMOBIL 1.2.3 το κάνουν ιδανικό παιχνίδι για μικρούτσικα χεράκια. Είναι πολύ γερά και δεν περιέχουν καθόλου μικρά κομμάτια, έτσι οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν, μήπως τα μικρούλια τους καταπιούν κατά λάθος κανένα playmobilοκαπέλο! Δεν έχουν αποσπώμενα τμήματα και μπορούν μόνο να γυρίζουν το κεφάλι και να κάθονται. Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, δεν περιέχουν PVC και είναι BPA Free. Με ανεξίτηλα χρώματα, απόλυτα ασφαλή, χωρίς κοφτερά ή μυτερά άκρα και κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες  Ευρωπαϊκές προδιαγραφές Ασφαλείας. Οι απλές φόρμες και τα ενδιαφέροντα θέματα, ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. Και το καλύτερο: μπαίνουν στο πλυντήριο!!!

    Για τα πρώτα γενέθλια, τη βάπτιση και κάθε άλλη αφορμή για ένα όμορφο δώρο, τα παιχνίδια PLAYMOBIL 1.2.3 είναι μια επιλογή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των μεγάλων και τις καρδιές των μικρών!

    Ακριβώς όπως και στον κόσμο της PLAYMOBIL για παιδιά από 4 ετών και πάνω, οι αξιαγάπητες φιγούρες προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να αναπαραστήσουν καταστάσεις και εμπειρίες της καθημερινότητας τους, προάγοντας την ευαισθησία, τη φαντασία και την αυτοεκτίμηση. Η νηπιακή σειρά της PLAYMOBIL 1.2.3 εμπλουτίζεται με 14 νέους κωδικούς το 2017.

    Παιχνίδι και μάθηση παντού!!!
    Η δημοφιλής “Φάρμα-Βαλιτσάκι” της PLAYMOBIL 1.2.3 σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τους σύγχρονους ρυθμούς της σημερινής οικογένειας. Όταν κλείνει η νέα Φάρμα-Βαλιτσάκι, το περιεχόμενό της μεταφέρεται εύκολα. Τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας τρελαίνονται να ταιριάζουν μεταξύ τους πράγματα – ποια τρυπούλα λοιπόν στη φάρμα ταιριάζει με το άχυρο, το σάκο και το βαρέλι; Λατρεύουν να πειραματίζονται, καθώς μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ταιριάζουν διαφορετικά σχήματα.

    Mαθαίνοντας τον υπέροχο χρωματιστό κόσμο της PLAYMOBIL!
    Τα μικρά παιδιά μπορούν να συναντήσουν πολλά διαφορετικά ζώα στα νέα Ζωάκια Φάρμας με περίφραξη και συγχρόνως να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Τα οχήματα επίσης είναι τέλεια: Ο Πυροσβέστης με κλιμακοφόρο όχημα, το Τρακτέρ με καρότσα και άλλα οχήματα της PLAYMOBIL 1.2.3 βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Έξι επιπλέον κωδικοί, που ο καθένας περιέχει μια φιγούρα και ένα ζωάκι, όπως ο Θηροφύλακας με τίγρη ή το Κορίτσι με σκυλάκι, είναι ιδανικά μικρά δωράκια για νέους εξερευνητές.

    Για παιδιά από 18 μηνών.

    https://www.facebook.com/workingmoms.gr/photos/a.594948000534251.1073741828.594821060546945/1702897406405966/?type=3&theater

    Η τυχερή που κέρδισε ένα καλοκαιρινό Πλοίο-Βαλιτσάκι της Playmobil Ελλάδα (κωδ. 6957) από την σειρά προσχολικής ηλικίας Playmobil 1.2.3. είναι η Aggeliki Athanasopoulou.
    Επισκεφτείτε και εσείς το πλησιέστερο κατάστημα παιχνιδιών και κάντε στο παιδί σας το πιο όμορφο καλοκαιρινό δώρο των διακοπών τους.
    www.playmobil.gr

    Διαγωνισμοί