Mωρό έδειχνε στον υπέρηχο ότι έχει μεγάλη μύτη μέχρι που γεννήθηκε και εξέπληξε τους πάντες

Mωρό έδειχνε στον υπέρηχο ότι έχει μεγάλη μύτη μέχρι που γεννήθηκε και εξέπληξε τους πάντες

Όταν η Έιμι Πουλ είδε πρώτη φορά τον γιο της, σοκαρίστηκε που το μικροσκοπικό μωρό φαινόταν να είχε ασυνήθιστη μύτη. Το 2015, η μητέρα είπε πως σχεδόν δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά μετά από λίγο, ήξερε πως θα αγαπούσε τον γιο της όπως και να ήταν. Δεν την ενδιέφερε τι θα έλεγε ο κόσμος, ούτε πώς θα έμοιαζε το παιδί, αλλά ούτε και τι θα γινόταν. Ήξερε πως πάντα θα τον αγαπούσε. Η ζωή δε θα είναι εύκολη για την Έιμι, αλλά ούτε και για τον 21 μηνών Όλι. Επειδή δείχνει διαφορετικός, πρέπει να αντιμετωπίζουν τα σκληρά σχόλια από τους ξένους. Ορισμένοι τον αποκαλούν «άσχημο» ή και ακόμη χειρότερα πράγματα. Δείτε παρακάτω την ιστορία τους και την απάντηση της μητέρας σε όσους μιλούν άσχημα για τον υπέροχο γιο της.

Facebook / Amy Poole 

Όταν η Έιμι Πουλ ήταν 20 εβδομάδων, οι γιατροί παρατήρησαν πως το μωρό είχε έναν μαλακό ιστό, που αναπτυσσόταν γύρω από την μύτη του. Αν και η μητέρα ήξερε πως δε θα έμοιαζε με τα άλλα μωρά, συγκλονίστηκε όταν τον είδε για πρώτη φορά. Η ίδια δηλώνει: «Όταν μου έδωσαν να κρατήσω τον Όλι, ήμουν τόσο έκπληκτη, που δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήταν τόσο μικροσκοπικός, αλλά υπήρχε ένα τεράστιο τμήμα σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, πάνω στη μύτη του. Αρχικά, δεν ήξερα πώς θα τα καταφέρω. Όμως ήξερα πως θα τον αγαπούσα όπως κι αν έμοιαζε.»

Facebook / CCTV 

Ο Όλι γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εγκεφαλοκήλη και έκανε τον εγκέφαλό του να αναπτυχθεί μέσα από μια τρύπα στο κρανίο και τη μύτη του. Η Έιμι κάνει ό,τι και οποιαδήποτε άλλη μητέρα: Αγαπάει τον γιο της άνευ όρων, ακόμα και μπροστά στους κακοπροαίρετους. Καθώς ο Όλι μεγάλωνε, η μύτη του μεγάλωνε μαζί του. Τώρα η μητέρα τον αποκαλεί πραγματικό Πινόκιο. 

Facebook / CCTV 

Οι ξένοι και κάποιοι κακοπροαίρετοι στον δρόμο, τον αποκάλεσαν άσχημο. Τον έδειχναν και τον κοιτούσαν. «Κάποτε μια γυναίκα μου είπε πως δεν έπρεπε να τον γεννήσω ποτέ. Σχεδόν ξέσπασα σε κλάματα. Για μένα ο Όλι είναι τέλειος. Είναι ο πραγματικός μου Πινόκιο και δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για αυτόν», αναφέρει η Έιμι.

Facebook / CCTV 

Η μητέρα συμπληρώνει: «Ο Όλι πιθανότατα δε θα μοιάζει ποτέ με τα άλλα παιδιά, και είμαι τρομαγμένη που θα τον κοροϊδεύουν στο σχολείο. Όμως είναι τόσο αξιολάτρευτος και είναι αδύνατον να μην τον λατρέψει κάποιος. Πιστεύω πως είναι απολύτως τέλειος, όπως είναι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είσαι διαφορετικός».

Facebook / CCTV 

Ο Όλι έχει μια ευφάνταστη προσωπικότητα, που ακόμη και η μεγάλη του αδελφή, η Άναμπελ, ζηλεύει. «Αυτός και η Άναμπελ είναι οι καλύτεροι φίλοι. Πάντοτε κάνουν σκανταλιές. Η μικρή ζηλεύει ακόμη και τη μύτη του, καθώς του δίνεται μεγάλη προσοχή. Μερικές φορές, την βλέπω να την πιάνει όταν νομίζει ότι δεν κοιτάω».

Facebook / CCTV 

Ο Όλι έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Η Έιμι ήταν απρόθυμη να αφήσει τον μικρό της να χειρουργηθεί, αλλά κινδύνευε από λοιμώξεις, όπως η μηνιγγίτιδα. Ευτυχώς, οι επεμβάσεις είχαν επιτυχία και ο Όλι τα πήγε υπέροχα.

«Δε θέλω τα άλλα παιδιά να αντιμετωπίσουν τα άσχημα σχόλια που άκουσε ο Όλι. Πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμηθεί αυτό, είναι η εκπαίδευση των ανθρώπων. Θα προτιμούσα να με ρωτούν γιατί ο Όλι έχει αυτή την εμφάνιση, παρά να μου λένε πως είναι άσχημος, να τον στιγματίζουν και να γελούν.»

Πηγή

Ειδήσεις