“Mια καρδιά”, το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη που θα αγγίξει όλες τις μανούλες!

“Mια καρδιά”, το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη που θα αγγίξει όλες τις μανούλες!

Tην Κυριακή 14 Μαΐου ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας η αγαπημένη φίλη και συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Μια καρδιά» στον φανταστικό χώρο του Yoleni’s Flaghship Store στο Κολωνάκι.

Ήταν μία συγκινητική παρουσίαση με ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Κανείς δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του ακούγοντας αποσπάσματα του βιβλίου που μας διάβασε η γλυκύτατη ηθοποιός και νέα μαμά Ζέτα Δούκα.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα απ’το blogging έχω γνωρίσει κάθε λογής ανθρώπων. Η Μαρίνα είναι τρανό παράδειγμα ότι ακόμα και “διάσημος” να είσαι άμα είσαι καλός άνθρωπος με αρχές και ήθος, σεμνός και ταπεινός, έτσι παραμένεις. Και όλη αυτή η επιτυχία που έχουν τα βιβλία της, της αξίζει και με το παραπάνω.

Ένα βιβλίο που θα αγγίξει την καρδιά κάθε μανούλας. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ….

Ένα βιβλίο-φυλακτό για όλες τις γυναίκες, για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Yolenis Flaghship Store στο Κολωνάκι και ξεκίνησε με τραγούδια για τη μαμά από τους Μιχάλη Ζέη και Νάγια Δούκα. Η Ζέτα Δούκα διάβασε το βιβλίο και έκανε όλους να δακρύσουν, ενώ η Μυρτώ Κάζη και η Ζωή Κρονάκη μίλησαν για τις δικιά τους σχέση με τις κόρες τους, αλλά και τις μητέρες τους. Συγκεκριμένα η Μυρτώ Κάζη ανέφερε: «Κάποιοι πιστεύουν πως η λογοτεχνία αποτελείται από χιλιάδες σελίδες. Η Μαρίνα Γιώτη μέσα σε ελάχιστες λέξεις κατάφερε να εκφράσει τα ωραιότερα, πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά λόγια που θέλει μια μάνα να πει στην κόρη της και μια κόρη να μεταφέρει στο δικό της παιδί».

Ενώ οι μαμάδες και πολλοί μπαμπάδες ξεφύλλιζαν το βιβλίο, τα παιδιά έφτιαχναν τις δικές τους καρδιές στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης του Yioleni’s. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αγαπημένες μαμάδες από το χώρο των media, της showbiz αλλά και φίλοι και αναγνωστικό κοινό της συγγραφέως.

Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» ήταν εκεί για να μας πει πόσο σημαντικό είναι να γίνεις δότης μυελού των οστών. Μας εξήγησαν την διαδικασία αλλά και πόσο εύκολο είναι να γίνει ο καθένας εθελοντής ώστε να σωθεί μια ζωή.

Θα μοιραστώ ένα απόσπασμα από το βιβλίο που με έχει συγκινήσει πολύ: “Και όταν μια μέρα δεν θα μπορώ να είμαι πια κοντά σου, να ξέρεις πάντα πως θα ζω μες στην καρδιά σου”.

Καλοτάξιδο Μαρίνα μου γλυκιά!! Εύχομαι να μπει σ’ όλα τα σπίτια και να αγαπηθεί όπως το αγαπήσαμε και εμείς!!

Βιβλία ενηλίκων Οι προτάσεις μας