Ομιλία-Ανοιχτή συζήτηση για το φάσμα του Αυτισμού

Ομιλία-Ανοιχτή συζήτηση για το φάσμα του Αυτισμού

Το blog Working Moms σε συνεργασία με το My New Baby σας καλεί σε μια ανοιχτή συζήτηση για το φάσμα του Αυτισμού το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 12.00-14.00.

Διάγνωση αυτισμός. Τι βιώνει η οικογένεια όταν παίρνει στα χέρια τη διάγνωση; Τι αντιμετωπίζει σ’ αυτό το ταξίδι; Είναι εύκολο να νιώσεις όπως το παιδί σου; Το παιδί μου δεν είναι διαφορετικό είναι μοναδικό! Σας περιμένουμε κοντά μας για μια συζήτηση που αφορά γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον θέλει να ενημερωθεί για τον αυτισμό, γιατί ακόμα και αν δεν έχουμε παιδί στο φάσμα του αυτισμού έχουμε σίγουρα ένα συγγενικό πρόσωπο, ένα ανηψάκι, ένα ξαδερφάκι ή ένα συμμαθητή του παιδιού σας. Tην ομιλία θα συντονίσουν η Μαρίκα Μπαντανά λογοθεραπεύτρια στο Κέντρο Παιδιού Εφήβου Οικογένειας Βούλας και στο Κέντρο Ημέρας “Ανοιχτή Αγκαλιά” ειδικευμένη στον αυτισμό και στις μαθησιακές δυσκολίες και η Μαρία Παπαδοπούλου μητέρα δυο παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, συγγραφέας παραμυθιών και διηγημάτων για τον αυτισμό.

Στο My New Baby – 1ος όροφος – Avenue Mall Athens (Λ. Κηφισίας 41-47 – Μαρούσι).
Δηλώστε συμμετοχή στο: 210-8067782

Xορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι Εκδόσεις Πνοή. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δύο αντίτυπα του βιβλίου “Αγγίζοντας το αύριο” με θέμα τον Αυτισμό.

Αυτισμός Εκδηλώσεις Working Moms