Tα νέα παιχνίδια των Playmobil Super 4 είναι εδώ και περιμένουν να διασκεδάσουν τα παιδάκια μας.

Tα νέα παιχνίδια των Playmobil Super 4 είναι εδώ και περιμένουν να διασκεδάσουν τα παιδάκια μας.

Ο ιππότης Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, η νεράιδα Χαρά και ο πράκτορας DNA, είναι οι ήρωες της φανταστικής σειράς PLAYMOBIL Super 4, που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουν απίστευτες περιπέτειες σε διαφορετικούς κόσμους.

Τα νέα 6 παιχνίδια, εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά, έρχονται να συμπληρώσουν τα ήδη επιτυχημένα σετ που είχαν κυκλοφορήσει. Εκτός από τους ήρωες, τις εντυπώσεις κερδίζουν τα νέα οχήματα και οι λεπτομέρειές τους, κάνοντας έτσι τις εμπειρίες των παιδιών αξέχαστες.

Με το πειρατικό Chameleon, οι Super 4 μετακινούνται με ταχύτητα στους διάφορους κόσμους. Χάρη στα κανόνια που εκτοξεύουν οβίδες, το αρχηγείο των τεσσάρων φίλων μπορεί να αντιμετωπίσει και να αντέξει ακόμα και από τους πιο μοχθηρούς κακούς. Η Ρούμπι και ο πατέρας της ο Ρούμπενς βρίσκονται πάνω στο σκάφος για την υπεράσπισή του.

Ο κακός μάγος Στερν μετέτρεψε κατά λάθος μία ήρεμη γατούλα σε έναν τρομερό Πράσινο Δράκο. Καβαλώντας τον μεγάλο δράκο είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμα και τα πιο ύπουλα σχέδιά του. Ευτυχώς ο Άλεξ, ο αρχηγός των Super 4, έχει ήδη ζητήσει βοήθεια από την ομάδα του.

Ο πονηρός επιστήμονας Δόκτως Χ μόλις μας παρουσίασε την τελευταία του εφεύρεση: το Skyjet με την λειτουργία μεταμόρφωσης και τη δυνατότητα εκτόξευσης ρουκετών, κλέβει τις εντυπώσεις. Αλλά ο DNA έχει την δική του απάντηση και ακούει στο όνομα:FulguriX!

Αυτό το ιπτάμενο όχημα, με τον εκτοξευτή δίσκων και το drone, είναι πανέτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια προκύψει.

Ο Μεγάλος Μαϊμουμού, ο οποίος γρήγορα μετακινείται σε όλες τις επιφάνειες χάρη στο σχοινί αναρρίχησης με τις ειδικές βεντούζες είναι και αυτός εδώ! Και φυσικά ο γλυκύτατος Σπίθας μας παρουσιάζει τους καινούργιους του φίλους. Θα καταφέρουν άραγε να πιάσουν τον μικρό Τ-Ρεξ;

Μπορείς να κάνεις τα πάντα με τους Super 4 ήρωες!

Η φιλία ανάμεσα στους ήρωες που συνδυάζεται με την φαντασία των μικρών παιδιών κάνουν τους Super 4 ανίκητους. Τα νέα 6 σετ προστίθενται και συνδυάζονται και με τα υπόλοιπα φανταστικά θέματα της PLAYMOBIL. Εγγυημένη απόλαυση!!!

Για παιδιά ηλικίας 5+ ετών. Κυκλοφορούν τον Απρίλιο του 2017.

Κατασκευές