Εμείς γνωρίσαμε την ομοιοπαθητική και άλλαξε η ζωή μας. Γνωρίστε την και εσείς!

Εμείς γνωρίσαμε την ομοιοπαθητική και άλλαξε η ζωή μας. Γνωρίστε την και εσείς!

Η Ομοιοπαθητική για παραπάνω από 200 χρόνια που υπάρχει ως θεραπευτική μέθοδος, έχει αποδείξει ότι  μπορεί να θεραπεύσει ό,τι είναι δυνατόν να θεραπευτεί!

Η Ομοιοπαθητική μπορεί να προστατεύσει το παιδί σας από πολλές ασθένειες. Σε μια επιδημία γρίπης για παράδειγμα, το παιδί που με την Ομοιοπαθητική και τον τρόπο ζωής και διατροφής του έχει γερό ανοσοποιητικό σύστημα, δεν θα αρρωστήσει. Σε παλαιότερες εποχές που θέριζε η χολέρα, η Ομοιοπαθητική έσωσε πολλούς λειτουργώντας προληπτικά και θεραπευτικά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έγινε ευρύτερα γνωστή και καθιερώθηκε.

Η Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τα ζώα σας.

Σε άλλες χώρες η Ομοιοπαθητική έχει την πρώτη θέση στην επιλογή θεραπείας από τους ασθενείς, (π.χ στην Ινδία) ακόμα και από την Συμβατική Ιατρική. Στην Αγγλία  υπάρχουν εδώ και  πολλά χρόνια ομοιοπαθητικά Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.  Στη Γαλλία, Γερμανία, και πολλές άλλες χώρες όπου η Ομοιοπαθητική είναι πιο οργανωμένη εκ μέρους του κράτους, το ασφαλιστικό σύστημα πληρώνει τις ομοιοπαθητικές θεραπείες και τα φάρμακα των ασθενών.

Τι πρέπει να περιμένετε από την Ομοιοπαθητική; Μπορείτε να περιμένετε από άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων σας, κυρίως στις οξείες ασθένειες, μέχρι σταδιακή βελτίωση ειδικά στις χρόνιες. Εξαρτάται από τη φύση της ασθένειάς σας.

Το ομοιοπαθητικό φάρμακο είναι αυτό που δίνει στην Ομοιοπαθητική τη ed-treatment-info.com, άμεσης πολλές φορές, ανακούφισης των ασθενών, στα οξέα περιστατικά κυρίως.

Παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια  από διάφορες ουσίες που υπάρχουν στη φύση. Μπορεί να παρασκευάζονται από φυτά ή από ανόργανες ουσίες κ.λ.π.

Τον Ομοιοπαθητικό δεν θα τον δείτε με σύριγγα στο χέρι, γιατί η Ομοιοπαθητική δεν έχει ενέσεις.

Η Ομοιοπαθητική  μπορεί να σας βοηθήσει! Βοηθήστε τη κι εσείς!

της Μαρίας Μερτσιώτη

Υγεία