Φτιάξτε με τα παιδάκια σας κουμπαράδες ζωγραφισμένους με τα χεράκια τους

Φτιάξτε με τα παιδάκια σας κουμπαράδες ζωγραφισμένους με τα χεράκια τους

Η Διονυσία είναι αγαπημένη μου ξαδέρφη που μένει μόνιμα στην Κεφαλονιά με την οικογένεια της. Έχει 3 παιδάκια, το Σπύρο 6μιση χρ, τον Γιάννη 4μιση χρ. και τον Άγγελο 2μιση χρονών.
Και σαν νέα μαμά μόλις 31 χρονών δημιουργική και με όρεξη, τις λίγες ελεύθερες ώρες που έχει προσπαθεί να τις περνάει δημιουργικά με τα παιδάκια σας.
Μια από τις υπέροχες και πολύ απλές κατασκευές της ήταν αυτοί οι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ κουμπαράδες.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα κουτιά από το γάλα το εβαπορέ, αστάρι, ακρυλικό χρώμα και βερνίκι!!!
Περνάτε τα κουτιά από το γάλα με αστάρι, αφήνετε τα παιδάκια σας να τα ζωγραφίσουν όπως θέλουν (αυτό θα είναι το πιο διασκεδαστικό μέρος της κατασκευής) και τέλος μόλις στεγνώσουν περάστε τα με βερνίκι.
Θα έχετε περάσει μερικές διασκεδαστικές ώρες με τα παιδάκια σας, εννοείται θα κατα ευχαριστηθούν την διαδικασία, θα περάσουν τέλεια και θα έχουν και το δικό τους κουμπαρά. Είναι λοιπόν και μια καλή ευκαιρία μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να τους μάθετε την σημασία της αποταμίευσης.

Την επόμενη φορά που θα σας ζητήσουν να τους πάρετε κάτι, πληροφορήστε τα για το κόστος της αγοράς και παροτρύνετέ τους να μαζέψουν χρήματα στον χειροποίητο κουμπαρά τους, για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

 

DIY Κατασκευές