Φτιάξτε το δικό σας 3D πειρατικό πλοίο και διαβάστε με τα παιδάκια σας τη συναρπαστική ιστορία!

Φτιάξτε το δικό σας 3D πειρατικό πλοίο και διαβάστε με τα παιδάκια σας τη συναρπαστική ιστορία!

Πριν λίγες μέρες είχα ένα πολύ ξεχωριστό κάλεσμα!! Μας κάλεσαν μαζί με άλλες δημιουργικές μαμάδες bloggers για να μας παρουσιάσουν τις νέες τους κυκλοφορίες οι Εκδόσεις Διόπτρα. Μια από αυτές που κέρδισε τον Κωνσταντίνο μου με την πρώτη ματιά ήταν αυτό το παραμύθι που περιέχει και κατασκευή!!!

Ακολουθήστε “Το Μαύρο Κύμα” στην αναζήτηση του μεγάλου θησαυρού! Γίνετε κι εσείς μέλη του πληρώματος και διαβάστε μαζί με το παιδί σας την συναρπαστική ιστορία.

Όμως η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ. Φτιάξτε το δικό σας ξύλινο πειρατικό πλοίο, παίξτε όλες τις σκηνές της ιστορίας και ζήστε νέες περιπέτειες σε ανεξερεύνητους ωκεανούς!!


Δεν χρειάζεται κόλλα, είναι πανεύκολο στην κατασκευή και μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδάκια ηλικίας από 3 έως και 7 ετών.
Μόλις το κατασκευάσουν είναι το τέλειο διακοσμητικό για το δωμάτιο τους, βέβαια μπορούν να το χαλάσουν πάλι να το τοποθετήσουν στην ειδική θήκη του βιβλίου και να το πάρουν και μαζί τους ώστε να το ξανά φτιάξουν όταν θα είναι στη γιαγιά και στον παππού ή σε κάποιο φιλικό σπίτι. Όποιος το δει θα εντυπωσιαστεί και το παιδάκι σας θα καμαρώνει για την δημιουργία του!!

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και θα το βρείτε και ΕΔΩ.

Βιβλία Κατασκευές