Βιβλιοπροτάσεις για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδάκια

Βιβλιοπροτάσεις για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδάκια

Όπως γνωρίζετε όσα χρόνια μας ξέρετε μέσα από τα social media έχουμε λατρεία στα βιβλία οικογενειακώς. Του Κωνσταντίνου μου ξεκίνησα να του διαβάζω από 1 χρόνου, ο Δημήτρης μου είναι λίγο πιο ζωηρούλης και δεν κάθεται όπως καθόταν ο Κωνσταντίνος για να του διαβάσω. Όμως βρήκαμε και γι’ αυτόν την λύση με τα συγκεκριμένα ανάγλυφα βιβλία.

Αυτές οι δυο βιβλιοπροτάσεις ήταν ότι πρέπει και για τους δύο, λες και οι Εκδόσεις Διόπτρα ξέραν ακριβώς τα γούστα και τις δραστηριότητες των παιδιών μου.


Περιττό να σας πω ότι δεν το έχει αφήσει ούτε μια μέρα από τα χέρια του. Κάθε σελίδα έχει και από μια ανάγλυφη επιφάνεια και του αρέσει πολύ να το περιεργάζεται. Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο είναι ότι πρέπει για παιδιά από 1 έτους έως 2μιση.

Ανακαλύπτει και αγγίζει τα τρία γουρουνάκια μόνος του και γω παράλληλα του διαβάζω τα κείμενα.

Καλά όσον αφορά τον Κωνσταντίνο αυτό το βιβλίο μόλις το είδε έκανε τούμπες από τη χαρά του γιατί είναι λάτρης των κατασκευών.
Ζήστε χαρούμενες περιπέτειες με γιγάντιους δεινόσαυρους, τρομερά ζωύφια και γρήγορα αυτοκίνητα!

Απαντήστε σε έξυπνα κουίζ, ανακαλύψτε μυστικούς λαβύρινθους, φτιάξτε πρωτότυπες κατασκευές και κολλήστε τα 150 απίθανα αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε φανταστικά σκηνικά!

Ένα βιβλίο δραστηριοτήτων ότι πρέπει για παιδιά 3 έως 8 ετών. Ποιο παιδί δεν αγαπάει τους δεινόσαυρους και τα αυτοκίνητα;;; Ειδικά το δικό μου που έχει τρέλα με τα έντομα και τα ζωύφια ήταν το καλύτερο βιβλίο δραστηριοτήτων που θα μπορούσε να είχε.

Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.dioptra.gr.

Βιβλία Οι προτάσεις μας