“Τα μωρά της λίμνης”, η βραβευμένη νουβέλα που θα καθηλώσει κάθε γυναίκα ακόμα και αν δεν έχει ζήσει αυτή την οδυνηρή εμπειρία

“Τα μωρά της λίμνης”, η βραβευμένη νουβέλα που θα καθηλώσει κάθε γυναίκα ακόμα και αν δεν έχει ζήσει αυτή την οδυνηρή εμπειρία

”Τα Μωρά της Λίμνης”… μας ταξιδέψουν με τις δικές τους αληθινές ιστορίες στον όμορφο κόσμο εκείνων των μαμάδων ηρωίδων, που είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, δεν μπόρεσαν να γεννήσουν και να αγκαλιάσουν τα μωρά τους …

H Mυρτώ είναι μια νεαρή φωτογράφος , η οποία ξεκινάει την επαγγελματική σταδιοδρομία της σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Την πρώτη μέρα της εργασίας της, περνώντας από το Γυναικολογικό Τμήμα, χωρίς να το περιμένει, θα ζήσει μια από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες της ζωής της.

Με έναν ξεχωριστό τρόπο, θα συναντήσει από κοντά “Τα μωρά της λίμνης”, όλα αυτά τα μωρά των παλίνδρομων κυήσεων, που φεύγουν για τον Ουρανό, πριν ακόμα γεννηθούν και μέσα από αυτή την απρόσμενη συνάντηση μαζί τους, η ψυχή τους θα ελευθερωθεί….

Αλήθεια πως μπορεί να αλλάξει η ζωή μιας γυναίκας σε μια πρωινή αίθουσα αναμονής ενός γυναικολογικού τμήματος;

Τα “Μωρά της Λίμνης” περιμένουν να σας διηγηθούν την δική τους μοναδική ιστορία! Ακολουθήστε τα! Το ταξίδι ξεκινάει!!!

Ένα βιβλίο που το διάβασα χωρίς ανάσα μέσα σε 2 ώρες. Με καθήλωσε, με συγκίνησε, με άγχωσε αλλά πάνω απ’ όλα  με προβλημάτισε.

10 μοναδικές, συγκλονιστικές ιστορίες. Μπορεί μια από αυτές να είναι δική σας προσωπική εμπειρία ή της φίλης σας ή να την έχετε βιώσει στο συγγενικό σας περιβάλλον.

Μα κάθε μια τόσο μα τόσο αληθινή και συγκινητική.

Παρόλο που δεν έχω βρεθεί στη θέση αυτών των σπουδαίων και δυνατών γυναικών, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όση ώρα διάβαζα το βιβλίο, γιατί ασυναίσθητα ήρθα για λίγο στη θέση τους.

Ένα βιβλίο που σας το προτείνω με κλειστά μάτια ακόμα και αν δεν έχετε βιώσει αυτό τον ανεξίτηλο και αξεπέραστο πόνο.

Η γραφή της Ιωάννας τόσο απλή και προσιτή που νομίζεις ότι έχεις απέναντι σου και μιλάς με τον ήρωα της κάθε μοναδικής ιστορίας.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σαίτης και μπορείτε να το αγοράσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.saiti.gr.

Βιβλία ενηλίκων Οι προτάσεις μας