Βιβλιοδιαγωνισμός: “Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!”

Βιβλιοδιαγωνισμός: “Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!”

https://www.facebook.com/workingmoms.gr/photos/a.594948000534251.1073741828.594821060546945/1512583202104055/?type=3&theater

Το blog Working Moms σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κάνουν δώρο σε έναν τυχερό το βιβλίο του Κου Νίκου Σιδέρη (ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και οικογενειακός θεραπευτής)

“Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν”.
Το βιβλίο αυτό είναι ταυτόχρονα επιστημονική μελέτη και εμπιστευτική επιστολή σε γονείς που σκέφτονται. Απευθύνεται σε συνήθεις γονείς, που μέσα σε συνήθεις οικογένειες ανατρέφουν συνήθη παιδιά. Και στην πορεία συναντούν δυσκολίες, απορίες, προβλήματα, ίσως και αδιέξοδα. Όλο και συχνότερα, αυτοί οι συνήθεις γονείς θέτουν το ερώτημα: «Μήπως το παιδί χρειάζεται ψυχολόγο;». Η εμπειρία και ο στοχασμός του Νίκου Σιδέρη τον οδηγούν κατά κανόνα στο συμπέρασμα ότι, κατά κανόνα, τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!
Περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ:

Οι κινήσεις οι εξής:

1) Κάντε like στη σελίδα: Εκδόσεις Μεταίχμιο – Ekdoseis Metaixmio
2) Κάντε like στη σελίδα μας: Working Moms
3) Αφήστε σαν σχόλιο κάτω από αυτήν την δημοσίευση κατά πόσο συμφωνείτε με τον τίτλο του βιβλίου.
4) Κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!
Ο διαγωνισμός λήγει 20/01/2017 στις 23:59!
Καλή επιτυχία!!!

Η τυχερή που κέρδισε το βιβλίο “Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν” είναι η: Tania Mitrosili.
Το βιβλίο έχει γραφτεί από τον Κο Νίκο Σιδέρη (ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και οικογενειακός θεραπευτής) και είναι ταυτόχρονα επιστημονική μελέτη και εμπιστευτική επιστολή σε γονείς που σκέφτονται. Απευθύνεται σε συνήθεις γονείς, που μέσα σε συνήθεις οικογένειες ανατρέφουν συνήθη παιδιά. Και στην πορεία συναντούν δυσκολίες, απορίες, προβλήματα, ίσως και αδιέξοδα. Όλο και συχνότερα, αυτοί οι συνήθεις γονείς θέτουν το ερώτημα: «Μήπως το παιδί χρειάζεται ψυχολόγο;». Η εμπειρία και ο στοχασμός του Νίκου Σιδέρη τον οδηγούν κατά κανόνα στο συμπέρασμα ότι, κατά κανόνα, τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!
Μπορείτε να το αγοράσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.metaixmio.gr.
Διαγωνισμοί