Tέλος στην τριχόπτωση με φυτικά προϊόντα

Tέλος στην τριχόπτωση με φυτικά προϊόντα

Αρκετοί άντρες και γυναίκες ταλαιπωρούνται με την τριχόπτωση, είτε λόγο άγχους, είτε λόγο ορμονών περισσότερο στις γυναίκες. Η δεύτερη περίπτωση είναι ίσως η πιο δύσκολη που θα πρέπει να ζητήσετε την συμβουλή γιατρού.

Για την πρώτη όμως, σκεφτείτε να δοκιμάσετε την θεραπεία με φυτικά προϊόντα.

Σίγουρα θα χρειαστούμε ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, με Λευκό Λούπινο. Έτσι, δυναμώνουμε την τρίχα, σταματάμε την τριχόπτωση και δεν μπλοκάρουμε την τρίχα μιας και δεν περιέχει σιλικόνη.

Το σαμπουάν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Συμπληρωματικά και για ένα διάστημα 1-2 μηνών, σαν θεραπεία, θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε τις αμπούλες για το τριχωτό της κεφαλής μετά από κάθε λούσιμο. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και δεν βαραίνουν το μαλλί.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτεί και την περιποίηση εκ των έσω. Δηλαδή, βιταμίνες για την ενίσχυση των μαλλιών. Παράλληλα, θα βοηθήσουν και τα νύχια. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες βιταμίνες περιέχουν ψευδάργυρο, άρα ενισχύουν και το ανοσοποιητικό μας.
Καλό θα ήταν για να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να τις χρησιμοποιήσουμε για 1 με 2 μήνες.

Και όταν λέμε επιθυμητό αποτέλεσμα, εννοούμε να έχουμε νέες φύτρες στα μαλλιά μας!

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στην σελίδα μας και είναι διαθέσιμα με μεγαλύτερη έκπτωση σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν, δωρεάν, τον προσωπικό τους κωδικό.

με εκτίμηση,

Yves Rocher Popi Piraeus

Beauty Advisor Kalli Yves Rocher

facebook: Yves Rocher Popi Piraeus
google+: YRPiraeus

Ομορφιά