To Σχολικό Ημερολόγιο του Κωνσταντίνου μου με τους ήρωες από “Τα μυαλά που κουβαλάς”

To Σχολικό Ημερολόγιο του Κωνσταντίνου μου με τους ήρωες από “Τα μυαλά που κουβαλάς”

Η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία απ’ την εξαιρετική ταινία “Τα μυαλά που κουβαλάς” σε περιμένουν για να σου κρατήσουν συντροφιά, να σε βοηθήσουν να οργανωθείς, αλλά και να σου μάθουν πολλά για τα συναισθήματα, μ’ αυτό το φανταστικό σχολικό ημερολόγιο!

Ένα ημερολόγιο που θα συντροφεύσει τον Κωνσταντίνο μου σ’ όλη τη σχολική του χρονιά στην Α’ Δημοτικού, μία χρονιά ορόσημο για την σχολική του σταδιοδρομία.

Και τι καλύτερο απ’ το να καταγράψει με τη βοήθεια μου στην αρχή και στην συνέχεια μόνος του το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις που θα πάει, τις βόλτες του, τα πάρτυ του, όλα τα σχέδια του, τις καθημερινές του δραστηριότητες αλλά ακόμα και τις ανησυχίες και προβληματισμούς του.

Συνδυάζει ένα σχολικό και ένα προσωπικό ημερολόγιο.

Σου δίνει συμβουλές τι κάνεις όταν αισθάνεσαι λυπημένος, πως να ηρεμήσεις όταν θυμώσεις, πως να λύνεις τα προβλήματα σου και πως να διαχειρίζεσαι τις αποτυχίες σου.

Σου προτείνει πρωτότυπες ιδέες για να περάσεις ωραία με τους φίλους σου και να δημιουργήσετε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις.

Σε βάζει να λύσεις έξυπνα κουίζ και να καταγράψεις τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις της φετινής χρονιάς.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να σημειώσεις ότι δεν θες να ξεχάσεις και ένα ενθύμιο για να ανατρέξεις τα επόμενα χρόνια και να νοσταλγήσεις πόσο ωραία είχες περάσει εκείνη τη χρονιά.

Ειδικά για τον Κωνσταντίνο μου που είναι η πρώτη του χρονιά στο Δημοτικό ήταν ότι πρέπει αυτό το σχολικό ημερολόγιο.

Μπορείτε να το παραγγείλετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και εδω και είμαι σίγουρη ότι και τα δικά σας παιδιά θα περάσουν μια όμορφη σχολική χρονιά παρέα του!!!

Οι προτάσεις μας