SMART Yoga για μητέρες με νήπια 1- 4 ετών

SMART Yoga για μητέρες με νήπια 1- 4 ετών

Ανάμεσα στις τόσες δραστηριότητες που υπάρχουν για παιδιά προσχολικής ηλικίας, οι τάξεις SMART Toddler Yoga ξεχωρίζουν γιατί φέρνουν μαζί γονείς και παιδιά (1 – 4 ετών) σε μια ολιστική εμπειρία Yoga.

Μέσα σε αυτό το δομημένο πρόγραμμα ασκούνται οι ενήλικες ενώ παράλληλα διασκεδάζουν μαζί με τα μικρά τους. Στα μαθήματα τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά αποκτούν δύναμη, ελαστικότητα, ισορροπία αλλά και μαθαίνουν τη βαθιά χαλάρωση που έρχεται ως αντιστάθμη στην ενεργητική δραστηριότητα.

SMART (Stretch Move And Relax Together) Yoga βοηθάει τον γονιό και το παιδί διότι:

  • Ενισχύει τη φυσική ευεξία γονιού και παιδιού.
  • Δίνει ερεθίσματα για ανάπτυξη των γλωσσικών, ακουστικών και άλλες αναπτυξιακών δεξιοτήτων των παιδιών.
  • Θρέφει το πνεύμα και δυναμώνει τους οικογενειακούς δεσμούς.
  • Αποτελεί μία κοινή θετική εμπειρία η οποία βοηθάει τις νέες οικογένειες σε μια ίσως δύσκολη περίοδο που συχνά συνοδεύεται απο συναισθηματικά ξεσπάσματα των παιδιών και δοκιμασίες ορίων.

Οι γονείς επανασυνδέονται με το παιδί που υπάρχει μέσα τους, με την δημιουργικότητα και τη διαίσθησή τους.Υποστηρίζει μια αγάπη γεμάτη παιχνίδι και επαφή κατά το μεταβατικό στάδιο όπου τα παιδιά αρχίζουν και αποκτούν μεγαλύτερη κινητικότητα και η σωματική επαφή με τους γονείς είναι συχνά μειωμένη.

Από την Τρίτη 28 Αυγούστου και κάθε Τρίτη 5:30 – 6:30. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 94 14 434 ή μέσω email στο info@mamama.gr.

Διασκέδαση