Το Working Moms είχε την τιμή να είναι καλεσμένο στο πάρτυ έκπληξη που διοργάνωσε το Infokids για τα παιδιά της Αγκαλιάς!

Το Working Moms είχε την τιμή να είναι καλεσμένο στο πάρτυ έκπληξη που διοργάνωσε το Infokids για τα παιδιά της Αγκαλιάς!

Το Infokids.gr, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα «Στηρίζουμε τα Παιδιά», διοργάνωσε για τρίτη χρονιά την καθιερωμένη «Τούρτα-έκπληξη», χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Τρία παιδάκια από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (Λεωφ. Αθηνών 84, 10441, Αθήνα) γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μαζί με τους φίλους τους σε ένα πάρτι-έκπληξη που τους έμεινε αξέχαστο!

Μαζί τους διασκέδασε και τους έκανε έκπληξη η ηθοποιός, παρουσιάστρια και νέα μανούλα, Ζέτα Δούκα, η οποία τους μοίρασε παιχνίδια και χειμωνιάτικα ρούχα, προσφορά της AS Company, και βιβλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προσφορά των εκδόσεων Μίνωας. Και επειδή θέλανε αυτά τα γενέθλια να είναι τόσο γλυκά όσο τα παιδιά της «Αγκαλιάς», η Άντα Λιβιτσάνου από το Ada’s Little Kitchen επιμελήθηκε τις γενέθλιες τούρτες και τα γλυκίσματα για τους τρεις εορτάζοντες και τους καλεσμένους τους.

Την ψυχαγωγία των παιδιών ανέλαβε η ομάδα «Αέρινη Πόλη», με πρωτότυπες δραστηριότητες που είχαν στόχο τη διασκέδαση, το παιχνίδι και την εκμάθηση νέων τρόπων επικοινωνίας.

 

 

Εκδηλώσεις