cookandfeel.gr

Η food blogger Evina Kapitzoglou από το www.cookandfeel.gr μας προτείνει την τέλεια καλοκαιρινή σαλάτα!!

Πέρσι το καλοκαίρι στην Πάρο είχα δοκιμάσει μια υπέροχη σαλάτα με καρπούζι. Ξετρελάθηκα γιατί ήταν πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να θυμηθώ τα υλικά της κι έτσι με το πρώτο καρπούζι που ήρθε σπίτι αυτοσχεδίασα. Το αποτέλεσμα; Μια από τις πιο ωραίες σαλάτες που έχουμε ποτέ δοκιμάσει!

Χρόνος Προετ. 10′
Μερίδες 4

Υλικά:
1 σαλάτα
1/2 ματσάκι ρόκα
12 τοματίνια κομμένα στα δύο
2 φέτες καρπούζι κομμένες σε κυβάκια (έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια)
200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Κρέμα βαλσαμικού

Πλένουμε καλά όλα τα σαλατικά μας.
Στήνουμε τη σαλάτα μας σε μια μεγάλη πιατέλα.
Αρχικά στρώνουμε τα φύλλα σαλάτας στην πιατέλα. Προσθέτουμε τη ρόκα και τα τοματίνια. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το καρπούζι και τη φέτα, διακοσμούμε με την κρέμα βαλσαμικού και σερβίρουμε.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.