Body scrub και Body cream για να έχετε τέλειο σώμα στη παραλία από τη Natura Danza

Body scrub και Body cream για να έχετε τέλειο σώμα στη παραλία από τη Natura Danza

Τα προϊόντα Natura Danza είναι αγνά, χωρίς χημικά ή συντηρητικά, σέβονται τη φύση και φυσικά το δέρμα σας. Όλα τους τα καλλυντικά περιέχουν υλικά που η ίδια η φύση μας προσφέρει απλόχερα, χωρίς χημικές ουσίες, αλλά με συνταγές βασισμένες στην παράδοση της εταιρίας μας, η οποία χαρακτηρίζεται από γνώση και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το δέρμα μας αξίζει και χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, με τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Η Natura Danza το γνωρίζει αυτό και σας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδέες των οποίων πηγάζουν από την επιθυμία μας για έναν πιο υγιεινό και πιο συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής.

Απολεπιστείτε για να παραμείνετε νέες και λαμπερές!!!

Τα κύτταρα της επιδερμίδας μας τεμπελιάζουν μεγαλώνοντας και η διαδικασία φυσικής απολέπισης από τις 28μέρες αυξάνεται σταδιακά στις 29,30,31.. Η λάμψη και η διαφάνεια χάνονται καθώς τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνειά της. Βάζοντας την απολέπιση στην καθημερινότητά σας το πολύ 1 λεπτό την ημέρα, βοηθάτε την επιδερμίδα σας να ξαναβρεί την χαμένη φωτεινότητά της. Το δέρμα δείχνει πιο ξεκούραστο και λαμπερό. Επιπλέον διευκολύνεται η απορρόφηση των δραστικών συστατικών της κρέμας σας.

Η περιποίηση του δέρματος ξεκινά με την καλή ενυδάτωσή του (μην ξεχνάτε ότι ένα αφυδατωμένο δέρμα μοιάζει σαν γερασμένο), είναι ξηρό, εύθραυστο και καθόλου ελαστικό. Η πρόληψη είναι το καλύτερο μέσο αντιμετώπισης.

Η εκτεταμένη χρήση σαπουνιών διαταράσσουν την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας όπως και η ζέστη, το κρύο, ο αέρας και το ξηρό κλίμα. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε καλλυντικά προϊόντα για ν’ αυξήσουμε τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα μου και ν’ αποτρέψουμε την περαιτέρω απώλεια νερού από αυτό.

 

Τα προϊόντα Natura Danza θα τα βρείτε στο e-shop www.naturadanza.gr όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ή τηλεφωνικά στο 211-2166264.

Ομορφιά