Αποτρίχωση με κλωστή

Αποτρίχωση με κλωστή

Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κλωστή:

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια μέθοδος που λίγες γυναίκες ακολουθούν και αυτό διότι δεν είναι από τις διαδεδομένες μεθόδους στη χώρα μας και λίγα ινστιτούτα τη χρησιμοποιούν. Ωστόσο, η αποτρίχωση αυτού του είδους ενδείκνυται για την περιοχή των φρυδιών και του άνω χείλους και έχει κάποια θετικά στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε.

Πιο συγκεκριμένα η κλωστή αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα τους και το αποτέλεσμα κρατάει για περίπου 20 ημέρες, ενώ όταν ξαναβγούν είναι πολύ μαλακές. Δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, όπως κάνουν τα ζεστά προϊόντα ή αυτά που περιέχουν χημικές ουσίες, όπως το κερί, και το μόνο που αφήνει είναι μια μικρή κοκκινίλα για λίγα λεπτά.

Όσον αφορά την αφαίρεση των τριχών του φρυδιού, η μέθοδος αυτή είναι η ιδανική, διότι αφαιρεί ταυτόχρονα πολλές τρίχες και δημιουργεί μια πολύ ίσια γραμμή.

Πολλές γυναίκες βέβαια ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη μέθοδος πονάει περισσότερο από το κερί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού έχει να κάνει με τον οργανισμό, τις μέρες του κύκλου (τις ημέρες της περιόδου το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο), αλλά και από την αισθητικό που σας το κάνει.

Γιατί είμαστε μαμάδες αλλά πάνω απ’ολα είμαστε γυναίκες!!!!

Tης αισθητικού: Marias Diamantopoulou
Beauty Land

Ομορφιά