Το νεσεσέρ της Άνοιξης by Kalli

Το νεσεσέρ της Άνοιξης by Kalli

Η Άνοιξη μας αρέσει για πολλούς λόγους και παράλληλα μιας πιάνει μια αίσθηση ανανέωσης και να βάλουμε χρώμα, πολύ χρώμα στην καθημερινότητά μας! Έχουμε την τάση εμείς οι γυναίκες να έχουμε πολλά καλλυντικά στο νεσεσέρ μας και να το φορτώνουμε. Εμείς σας δίνουμε προτάσεις για να έχετε μαζί σας τα άκρως απαραίτητα προϊόντα για την Άνοιξη!

Πρώτα πρώτα, θέλουμε κάλυψη …δεν θέλουμε όμως να είναι βαριά. Επίσης θέλουμε να είναι κάτι εύκολο και πρακτικό. Προτείνουμε λοιπόν την Κρέμα ΒΒ με 6 σημεία δράσεις και με δείκτη προστασίας 20! Έτσι έχουμε ενυδάτωση 24ωρη, ομοιογένεια της επιδερμίδας, καλύψαμε τυχόν ατέλειες, τοδέρμα φαίνεται πιο λείο και λαμπερό, ενώ παράλληλα προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις.

Μάγουλα… θέλουμε να φαίνονται δροσερά, για αυτό προτιμάμε μια απόχρωση ροζ, για φυσική και υγιή όψη!

Θέλουμε τονισμένα και έντονα μάτια, θέλουμε χρώμα …χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσουμε σκιά. Προτείνουμε τα μολύβια Botanical σε παστέλ αποχρώσεις. Είναι εμπλουτισμένα με κερί Καρναούμπα και είναι 100% φυτικής προέλευσης. Είναι μαλακά και ακριβή! Τα χρώματα έντονα και φυσικά προτείνουμε αποχρώσεις του Βιολετί, Πορτοκαλί και Μπλε! Εάν θέλετε ένα πιο ήπιο μακιγιάζ, προτιμήστε σε αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του μαύρου.

Οι βλεφαρίδες μας θέλουμε να «είναι στον ουρανό», για αυτό χρησιμοποιούμε την νέα αδιάβροχη μάσκαρα 360 μοιρών, σε μαύρο χρώμα! Επιμηκύνονται οι βλεφαρίδες χάρις στο παντεταρισμένο βουρτσάκι, το οποίο συνδυάζει χτένα και σφαιρικό άκρο. Είναι ανθεκτική στο νερό και επιπλέον δοκιμασμένη δερματολογικά και οφθαλμολογικά.

Τα χείλη θέλουμε να φαίνονται σαρκώδη και λαμπερά, για αυτό θέλουμε κραγιόν με κύρια συστατικά το βούτυρο κακάο και το μάνγκο! Επιπλέον θέλουμε διάρκεια! Προτείνουμε λοιπόν τα Μολύβια ΚραγιόνRadiant, για πρακτικότητα, σε αποχρώσεις του μοβ, ροζ και κόκκινο!

Και μην ξεχνάτε πως οι θερμοκρασίες στην χώρα μας είναι υψηλές και ο ήλιος έντονος. Για αυτό προτείνουμε το Φυτικό Νερό Ομορφιάς με Αλόη Βέρα! Με ένα ψέκασμα νιώθετε άμεσα ενυδάτωση, δροσιά και αναζωογόνηση. Το κυριότερο; Σταθεροποιεί και το μακιγιάζ! Χωρίς parabens και χρωστικές!

της Yves Rocher Popi Piraeus
facebook: Yves Rocher Popi Piraeus

blog: www.yrpopipiraeus.blogspot.gr

google+: YRPiraeus

Ομορφιά