Συνέντευξη της Δέσποινας Καμπούρη

Συνέντευξη της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε την τιμή στο Working Moms και μας έδωσε αποκλειστικά μια μίνι συνέντευξη, και την ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό!!!

Πολύ γλυκιά, πολύ προσιτή και πάνω απ’ολα Working MOM μιας πανέμορφης μικρούλας!!!

Η Δέσποινα έχει εξωτική ομορφιά, αλλά υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό, αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, μέχρι τα πέντε της χρόνια ζούσε στο Ζαϊρ, από όπου και κατάγεται η μητέρα της. Σπούδασε δημοσιογραφία και ασχολήθηκε με αυτή σε όλα τα μέσα. Έχει δουλέψει σε εφημερίδες, όπου και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι και σήμερα, αλλά και στην τηλεόραση. Την ευκαιρία να την δούμε μπροστά από τις κάμερες, την έδωσε στην Δέσποινα, ο Θέμος Αναστασιάδης. Από τότε την έχουμε δει στην παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, ως «υπηρεσιακοί» παρουσιαστές, αλλά και στις εκπομπές Life Style και Για μια καλύτερη ζωή. Έχει αποκτήσει μία κόρη τον Αύγουστο του 2011.

Με τη δική της ενεργητική επίβλεψη και αρωγή, το πολυαγαπημένο σε όλους μας mothersblog.gr είναι το portal που εστιάζει στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας προσφέροντας αξιόπιστες, σημαντικές και χρηστικές πληροφορίες για κάθε στάδιο της ζωής της μητέρας και του παιδιού από την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού ως και την εφηβεία του.

WM. Πως είναι για σένα να είσαι Working Mom;; Εύκολο; Δύσκολο;

Δ.Κ. Ούτε εύκολο, ούτε και τόσο δύσκολο πια. όλα είναι θέμα συνήθειας. Εχω μάθει να δουλεύω σκληρά από μικρή. Θα μου φαινόταν περίεργο να σταματήσω τη δουλειά μου επειδή έγινα μαμά. Είμαι τυχερή γιατί έχω βοήθεια από τους γονείς μας και είμαι ήσυχη ότι η μικρούλα είναι σε καλά χέρια.

WM. Νοιώθεις ενοχές ότι παραμελείς το παιδάκι σου όπως οι περισσότερες Working Moms ή νοιώθεις ότι συνδυάζεις αρμονικά δουλειά και παιδί;

Δ.Κ. Στην αρχή αισθανόμουν πολλές τύψεις. Τώρα πλέον έχω φτιάξει ένα καλύτερο εργασιακό πρόγραμμα ώστε να μην χάνω πολύτιμο χρόμο από το μεγάλωμα της κόρης μου!

WM. Μίλησε μας για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και για το mothersblog.gr.

Δ.Κ. Εδώ και 10 μήνες περίπου διευθύνω το Mothersblog.gr . Είναι ένα site – συνοδοιπόρος για όλες τις μανούλες, τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούν τη μητρότητα και τα παιδιά! Χαίρομαι πολύ που ασχολούμαι με αυτό!

WM. Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Δ.Κ. Δε μου αρέσει να κάνω πολλά σχέδια. Προτιμώ να αφήνω τα πράγματα να έρχονται και να γίνονται από μονα τους!

WM. Πως βλέπεις το μέλλον, την πορεία των εμπορικών συναλλαγών στην εποχή μας;

Δ.Κ. Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε ως λαός να βγούμε αλώβητοι από αυτή την τόσο σκληρή δοκιμασία και ότι όλα θα πάνε καλά!

της Έφη Αργυροπούλου

Celebrities Συνεντεύξεις